marți, 9 ianuarie 2018

Fericirea sta in tine



Omul trebuie sa invete sa fie fericit.Daca spuneti acum cand cititi ca sunteti de fapt fericiti,inseamna ca ati invatat acest drum.Nu este prea greu sa fi fericit,trebuie doar sa vreti acest lucru,si sa va bucurati de orice vedeti,fie mica,fie mare ca si reusita,sau de orice lucru ce va inconjoara.

Fericirea sta in lucrurile care ne inconjoara,sta si in sufletul nostru,trebuie doar sa ajungem la ea.Faceti tot posibilul sa va bucurati de tot si toate,sa vedeti cat este de frumoasa lumea in care traiti,sa vedeti ca si voi sunteti frumosi,deci frumusete si bucurie este peste tot.

Clar avem o lume frumoasa,deci de ce nu ati invata sa fiti fericiti cu ce avem prin jurul noastru? Va asigur ca cine nu vede frumosul din jurul sau, nu prea are constiinta deloc,sau cei ce fac rele .

Trebuie sa fim uniti intr-o cauza nobila,aceia de a proteja pamantul,trebuie sa invatam si pe aceia ce distrug planeta sa nu o mai faca,trebuie sa invatam sa cream frumos,trebuie sa invatam sa fim fericiti si impliniti.

Afirmatie

Sunt constient ca trebuie sa creez frumos,stiu sa imi fac existenta frumoasa,am invatat sa fiu frumos ca si suflet.

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu