luni, 22 ianuarie 2018

Fi fara greseli



Omul se naste Inger si moare plin de greseli.Uneori traim asa de fara cap ca suntem plini de greseli.Nu multi isi dau seama ca traitul la intamplare aduce dupa el si multe greseli.Va asigur ca numai intr-o zingura zi daca nu sunteti atenti la voi aveti deja cateva greseli facute.Ce se intampla daca traiti asa permanent?

Nu sunteti atenti la voi nu numai ca gresiti,dar va faceti si probleme singuri.Dumnezeu ne lasa frumosi,deci ce facem noi cu viata noastra?
Societatea ofera mizerie,pentru ca suntem noi la intreg,deci mizeria  tuturor,mai sunt unii ce se cred deasupra tuturor,cu capul plin de idei gresite cultivate in capul umanitatii,mai sunt si cei ce mai scriu carti,unii nici nu banuie cat de gresite le sunt ideile scrise,mai avem si religia,care este o panta abrupta ce duce pe fundul unei prapastii de unde cu greu se mai iese.Spalarea de creier este la tot pasul,prostia la fel,lipsa constiintei peste tot,asa ca avem o problema grava in aceasta societate.

Nu poti fi fara de greseli decat daca esti cu inima direct la Dumnezeu.Gandul iti va fi curat,inima pura,fapta frumoasa,nu vei mai gresi ca nu ai cum sa gresesti in fata lui Dumnezeu,vei sti sa faci lucrurile bine,pentru ca esti un intelept,vei sti sa aduci in jurul tau frumusete pentru ca asa sunt cei ce au pe Dumnezeu in suflet,veti fi de fapt Ingeri intrupati,ce sunt aici,acum ,sa faca numai bine.
De ce nu ati fi frumosi si fara de greseli? Este chiar asa de greu sa fi frumos la minte ?

Categoric ca este greu pentru un om ce a trait alandala la intamplare,cu gura sloboda.Unii nici nu pricep ce ar trebui sa schimbe la ei,clar nu au intelegere deloc. Fiti buni si drepti,si schimbarea din voi o sa fie foarte vizibila.
In aceasta lume este primordial sa ne schimbam.Nu v-ati saturat de mizerie,de prostie,de furaciuni,de tot ce este rau? De ce ati vrea sa ingrosati randurile celor fara cap?

Sigur ca omul traieste inconstient permanent,putini realizeaza ca faptele lor vor fi pedepsite de Dumnezeu intr-o zi,deci traiti cu frica lui Dumnezeu in voi,veti fi pedepsiti si pentru lipsa voastra de initiativa sa va schimbati.Nu cred ca Dumnezeu ne lasa la infinit sa traim cum dorim,ar fi prea mult,am avea numai civilizatii dezastru ca cea in care suntem noi.

Afirma adesea
Sunt atent cu mine,am grija de viata mea,sunt constient ca gresesc,mereu ma schimb,sunt frumos pentru ca asa sunt eu,voi avea permanent grija sa nu fac greseli.


Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu