marți, 15 ianuarie 2019

Credinta


Sunteti ca o oglinda, nu puteti ascunde ce zace in voi, oricat v-ati stradui s-o faceti, caci ceea ce este inlauntru, nu poate ramane mereu inchis, mai curand sau mai tarziu, se va arata in afara


Credinta


De multe ori s-ar putea sa trebuiasca sa mergi inainte bazandu-te pe credinta, fara sa poti vedea intregul motiv al actiunii la care iei parte, dar sa nu sovai cand stii in sinea ta ca motivul e bun. Ca sa poti pasi in necunoscut trebuie sa ai credinta, caci s-ar putea ivi multe influente din afara care sa te traga intr-o parte sau intr-alta si sa te zapaceasca.
Atunci trebuie sa stii sa cobori in adancul tau ca sa afli cu certitudine absoluta ca ceea ce faci este indrumat de Dumnezeu si va reusi perfect. Este nevoie de multa credinta si curaj ca sa mergi inainte, urmand imboldurile acelea interioare, mai ales atunci cand actiunea pe care o intreprinzi li se pare altora curata nebunie. De aceea nu poti s-o faci fara credinta totala si o cunoastere interioara. Alegerea e intotdeauna in mainile tale, de aceea fa-ti alegerea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu