luni, 28 ianuarie 2019

Realizari


Afirma adesea

Am grija sa fiu atent la ceea ce fac,chiar daca eu imi urmaresc interesul propriu.Sunt atent la tot ce fac,si imi indeplinesc telurile in viata.
Si asa si este

Realizari


Zi de zi iti dai seama de noi realizari in interiorul si in exteriorul tau. Iti dai seama ca asimilezi idei si metode noi.
Constiinta ta se largeste si poate sa cuprinda tot mai mult. Unii invata mai repede decat altii, de aceea intrarea in Noua Era nu va fi la fel pentru toti. Unii vor face un salt direct, altii vor inainta incetul cu incetul, incercand terenul, asigurandu-se la fiecare pas. Altii se vor tari anevoios si fiecare pas li se va parea dureros pentru ca se opun schimbarilor. Ei iau in nume de rau ideile si metodele noi si doresc sa fie lasati in pace sa traiasca asa cum au apucat,spunand ca ce a fost destul de bun pentru parintii lor e destul de bun si pentru ei. Raspunsul la aceasta atitudine este sa nu se mai opuna, ci sa se incadreze in fluxul vietii. Vremurile se schimba repede, iar cine nu se schimba o data cu ele, va fi lasat in urma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu