duminică, 27 ianuarie 2019

Credinta


Sunt constient ca trebuie sa creez frumos,sa imi schimb viata,sa fac lucrurile bine permanet,sa am grija ca tot ce fac sa fie bine pentru mine si pentru lumea intreaga.

Si asa si este

Credinta


Credinta ta trebuie sa fie puternica si neclintita. Credinta trebuie traita si demonstrata, nu se poate vorbi despre ea. Cu cat o folosesti mai mult, cu atat devine mai puternica. Nu e un lucru care poate fi luat de pe un raft ca sa fie folosit iarasi si iar si apoi pus la loc pentru alta ocazie. Cand inveti sa traiesti prin credinta, inveti sa  vezi pe Dumnezeu in toti si in tot ce se intampla si sa-ti dai seama ca El este pretutindeni. Adica sa-ti dai seama ca tot ce e mai bun in viata provine din interior. Cand vei intelege ca tu contii totul inlauntrul tau, vei inceta aceasta vesnica cautare. Nu te vei mai zbate si nu te vei mai lupta sa realizezi imposibilul, ci in liniste si in taina vei gasi tezaurul acela de comori nespuse.
Acum, e momentul sa traiesti prin credinta, nu maine sau in alta zi, cand te vei simti mai puternic si mai increzator. Aplic-o in practica chiar acum si vei vedea ce minunat functioneaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu