vineri, 18 ianuarie 2019

Pasi in credinta


Ia-ti timp, fa-ti inventarul, analizeaza-te, si daca te simti impotmolit, cea mai rapida metoda de a schimba situatia in care te afli, este sa incepi sa te schimbi

Pasi in credinta


Odata ce ai mai facut un pas in credinta, nu privi niciodata inapoi, si nu incepe sa regreti ce-ai lasat in urma ta. Pur si simplu, asteapta-te la cel mai minunat viitor si vezi-l deja cum se implineste. Lasa tot ce e vechi in urma, e consumat.
Fii recunoscator pentru lectiile pe care le-ai invatat si pentru experientele pe care le-ai avut, caci toate acestea te-au ajutat sa cresti si ti-au adus o intelegere mai adanca, fara sa incerci, insa, vreodata, sa te agati de ele. Ceea ce te asteapta este mult, cu mult mai minunat decat ceea ce ai lasat in urma. Odata ce ti-ai pus viata sub directa  indrumare si conducere a lui Dumnezeu, cum ar putea ceva sa nu mearga bine? Acest lucru se poate intampla doar atunci cand inaintezi cu un pas si pe urma te intrebi daca ai procedat cum trebuia si lasi toate indoielile si temerile sa te patrunda, iar acestea incep sa se stranga in tine pana te pomenesti incovoiat de greutatea propriei tale decizii. Asadar, lasa-le sa se duca, elibereaza trecutul si mergi inainte cu inima plina de iubire si recunostinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu