marți, 22 ianuarie 2019

Splendorile vietii


Afirma adesea

Eu stiu cine sunt,ce vreau,ce simt,pentru ca sunt om,si sunt plin de sentimente,de dorinte,de dureri uneori,asa ca sunt ceea ce sunt,si voi fi ce voi fi daca stiu sa imi conduc existenta spre bine pentru a fi permanent fericit.

Si asa si este

Splendorile vietii


Deschideti bine ochii si fiti mereu atenti. Observati mana dumnezeiasca in tot ce se intampla, si multumiti mereu pentru toate!
Daca nu sunteti atenti, puteti sa pierdeti atatea lucruri care se petrec aici in fata voastra, sau chiar inlauntrul vostru.
Multi oameni trec prin viata orbi la splendorile din jurul lor, orbi la minunile naturii, si astfel le scapa miracolul vietii.
Cand va dati seama de frumusete, armonie, pace si seninatate in lucrurile marunte din jurul vostru, veti vedea ca aceasta capacitate a voastra va creste din ce in ce, pana cand toata viata va fi pentru voi o tara a minunilor prin care veti trece ca niste copii cu ochii larg deschisi catre tot ce se intampla. Va veti astepta mereu la cele mai stralucite lucruri, si prin aceasta le veti ajuta sa se realizeze. Nu va mai exista niciun moment monoton in viata voastra. Nu considerati ca ceva vi se cuvine,dar multumiti pentru tot. Gratitudinea tine usa larg deschisa ca tot mai multe minuni sa intre in viata voastra, deci nu uitati niciodata sa multumiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu