duminică, 10 februarie 2019

Adevarul va va elibera


Afirma adesea

Nu sunt o persoana orgolioasa,sunt un om ce accepta adevaruri despre mine,ele vin la mine sa ma faca sa ma schimb,sa schimb ceea ce eu nu sunt constient ca exista la mine.

Si asa si este

Adevarul  va va elibera


Dupa fructele lor ii veti cunoaste, daca sunt pentru Dumnezeu sau impotriva Sa, daca apartin luminii sau intunericului,asa ar spune Dumnezeu
Deschideti-va ochii si veti sti, cu o certitudine absoluta. Intrebati-va inima, si ea va va spune. Orientati-va singuri si nu mai ascultati tot ce se vorbeste in afara, caci daca ascultati toate vorbele si toate zvonurile din jurul vostru, veti ajunge intr-o asemenea incurcatura incat nu veti mai sti ce e adevarat si ce nu, si veti rataci. Fiecare suflet poate sa gaseasca adevarul inlauntrul sau, dar trebuie sa se straduiasca sa coboare pana in adanc. Trebuie sa va formati propria voastra gandire si sa va gasiti propria voastra cale. Multora le este mult mai usor sa asculte ce vorbesc altii si sa accepte ce li s-a spus, in loc sa se intrebe singuri si sa caute raspunsul inlauntrul lor. Fiti linistiti si veti afla adevarul "si adevarul va va elibera".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu