joi, 28 februarie 2019

Ascultă de chemarea sufletului






Ati auzit vreodata chemarile sufletului, sau ale ratiunii voastre? Ti-ai pus intrebari  ?
 ...”ce faci tu cu viata ta, sau, ....ce faci sa iesi din situatia asta imposibila, ...esti un om rational, sau unul intelept...ce ar fi bine sa faci ... esti un om corect si bun sau esti unul rau in ochii lui Dumnezeu.... daca am fost pacalit si traiesc o minciuna?...e mai bine sa ma inchid in mine , sa nu schimb nimic si sa nu las loc noului , mai bine decat sa fiu pacalit de Satana..........
  
   Marea majoritate a oamenilor este legata de cutume, traditii,  nici vorba sa stie ce inseamna cu adevarat Dumnezeu. Dumnezeu este totul, este calea voastra, este viata voastra, este mintea voastra.
  Spiritul are nevoie de dumnezeire, deci, cautati pe Dumnezeu in Cer, aveti grija sa il cautati doar acolo, nu in locurile lumesti, care sunt decat minciuna si desertaciune ale acestei lumi.
   Drumul spre Dumnezeu este lung si greu pentru cine este legat de alceva, de iluziile lui sau ale lumii. La Dumnezeu ajung doar cei ce vor, cei ce invata sa paseasca pe acel drum ce duce la Dumnezeu, restul bajbaie prin propria lor viata si prin ceea ce s-a inventat de-a lungul timpului pe acest pamant.
   Sa nu ai complexe de inferioritate si sa nu gandesti niciodata rau despre tine. Daca ai facut greseli,  invata sa le ierti si sa treci mai departe. Ridica-ti nivelul gandirii si fii intotdeauna pozitiv cand judeci. Nu este nevoie sa te biciuiesti, sa te autodispretuiesti si sa te autocompatimesti. Nu-ti dai seama ca, daca asta e atitudinea ta, te departezi si te izolezi de Dumnezeu? Ramai mereu receptiv si invata din greselile tale!
   Nu ai venit aici ca sa fii doborat de greul pamantului. Esti aici ca sa evoluezi si sa te bucuri cat mai mult de viata si s-o savurezi din plin, pentru ca traiesti o viata echilibrata in care exista o necontenita daruire si primire .
   Nu prin lacrimi te apropii de Dumnezeu. Rodul Spiritului e bucuria, deci sa fie mai multa bucurie, mai mult ras si mai multa voie buna in viata ta. E foarte important sa existe masura si echilibru in toate, pentru ca viata sa poata fi traita din plin.
  Cel mai greu de invatat si cel mai important, este ca tu sa inveti sa gasesti la fiecare pas al vietii tale, motivul pentru care sa fii fericit si in permanenta recunoscator lui Dumnezeu. Cu cat constiinta ta creste, cu atat mai usor vei gasi motivele de recunostinta.
 Mergi mereu inainte si daruieste totul din toata inima. Mergi mereu inainte, niciodata inapoi! Asculta de chemarea sufletului, de indrumarile ingerilor, caci glasul ce-l auzi nu este  al ingerilor cazuti asa cum multi sustin din nestiinta si din minte prea putina.

Fiti atenti pe ce drum pasiti, aveti grija sa fie unul facut de voi, nu de altii, altfel riscati sa fiti niste biete fiinte nefericite duse de valul vietii. Nu ignorati puterea divina!

Fiti binecuvantati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu