marți, 19 februarie 2019

AI INCREDERE






  Veti spune ca in aceasta lume nu poti avea inceredere deplina in nimeni….ca pana si juramintele au devenit goale si fara importanta…. ca pana si  cel cu care impartiti clipele vietii si aduceti pe lume copii va tradeaza si  ca nici in acela nu puteti avea incredere…ca lumea s-a inrait peste masura si nu mai are nimic sfant in ea.
  Asa si este.   Oamenii au uitat complet de Dumnezeu pentru ca nu-si mai asculta nici glasul constiintei. Marea  majoritate sunt complet rataciti.
    Voi , cei care va dati seama de aceste lucruri, sunteti cei care puteti sa schimbati fata lumii. Primul pas este sa aveti incredere in voi insiva, sa incepeti sa ascultati . Sa va cunoasteti . Cantariti in launtrul vostru toate posibilitatile. Veti vedea ca incet incet, cu fiecare pas, veti intui  ce este mai bine sa faceti. Fiti buni si blanzi  cu voi . Nu va judecati.  Incet veti invata. Incet va veti transforma fara ca macar sa va dati seama. Fiecare zi este un nou pas inainte.
    Felul in care va percepeti pe voi, felul in care va vedeti voi pe voi insiva, tot asa va vor privi si cei de langa voi.  Pare nefiresc la prima vedere dar, acesta este adevarul iar voi o sa va dati seama de asta.  Atunci cand un om se considera neputincios si neinsemnat, exact asa va fi si perceput de cei din jur si va fi tratat ca atare. Nu are sens sa va suparati pe nimeni, caci exact voi sunteti de vina prin felul in care va considerati si va vedeti pe voi insiva…adica lipsiti de importanta si neansemnati.
    Incepeti cu fiecare zi sa credeti in importanta, bunatatea, puterea si taria voastra. Spuneti-va in gand ca nu se poate sa nu reusiti; 
spuneti-va ca sunteti fericiti si aveti un trai bun; 
spuneti-va ca sunteti pe deplin sanatos si totul este frumos….
Aveti incredere ca aceste afirmatii si credinte ale voastre  se vor adeveri. Daca vreti sa le spuneti si altfel, ele pot fi numite si  rugaciuni catre divinitate.

   Aveti incredere in Dumnezeu caci el este singura speranta a vietii voastre. El este cel care v-a pus la dispozitie TOT ce aveti nevoie ca sa reusiti. Trebuie doar sa vreti sa aveti incredere si sa incepeti. Orice inceput este greu…. Dar nu imposibil.

Ai incredere ca vei fi ajutat …
Ai incredere ca vei reusi.

Si asa este


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu