luni, 11 februarie 2019

Noua Era


Afirma adesea

Stiu sa imi aduc in suflet pacea interna,stiu sa fiu calm,sa ma analizez atent,sa fiu atent la mine si la tot ce eu fac zilnic.

Si asa si este

Noua Era


In Noua Era nu mai e nevoie de suferinta. Pentru cei ce se integreaza noului, suferinta nu le mai este necesara. Daca tot mai simti ca suferinta e necesara, inseamna ca nu apartii inca noului si ca te afli in vechi. Vei ramane acolo, atragand spre tine suferinta, pana cand, prin vointa ta libera te vei misca si vei accepta ca suferinta nu mai exista.
Concentreaza-te asupra splendorilor si bucuriilor vietii si accepta ca tot ce e mai bun care e mostenirea ta. Asta nu inseamna sa fii ca strutul, cu capul in nisip, din cauza ca ti-e frica de viata. Inseamna sa vezi realitatea acestei vieti marete care este mostenirea voastra si, facand astfel sa-i grabesti venirea. Cu cat mai clar o vei putea vedea, cu atat mai repede se va implini. Accepta viziunea de cer nou si pamant nou, si pastreaz-o mereu vie in constiinta ta, caci nu este un vis. Este realitate si tu faci parte din ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu