miercuri, 20 februarie 2019

Ințeleg oamenii și șoapta lui Dumnezeu ?





 Acest subiect, este unul cat se poate de delicat. Multi vor “arunca cu pietre” …ca asa sunt unii, dar adevarul este unul singur, iar el nu poate fi denaturat.
Marea majoritate a oamenilor este speriata si nu stie cum sa ascunda acest lucru. Unii, nestiind prea multe, au dat fuga la medic sa scape.…numai ca si acum, de vreo trei ani incoace, se tot indoapa cu pastile si leac nu prea este.
Multi mai habotnici si fara stiinta, considera ca un duh necurat  a pus stapanire pe mintea lor si ii chinuie fara scapare.
  Altii, mai smecherasi , au facut mare galagie in minte cu gandurile lor ca sa nu mai auda si ignora totul cu buna stiinta.

Dragilor! Pe Dumnezeu nu ai cum sa-l IGNORI, nici sa-l acunzi printre ganduri, nici sa-l consideri necurat.
Aveti de ales! Aveti de facut o mare alegere  a vietii voastre , a existentei voastre.

Puteti alege sa mergeti catre Rai , catre Lumina divina si sa va deschideti mintea, sa ascultati glasul ingerilor pe care ii auziti in mintea voastra si sa fiti un suflet  si un om binecuvantat si ocrotit de Dumnezeu sau…….

Puteti alege sa ignorati glasul Lor si ceea ce va invata ei  si sa faceti  ce v-a invatat societatea si lumea decazuta de langa voi , sa traiti mai departe in turma ignoranta de azi urmand  calea ei catre Iad.

Sunt doua alegeri distincte si clare pe care omul le are de facut. Sunt doua directii opuse si clare; ori cu fata catre Lumina Raiului catre Dumnezeu, ori  cu fata catre cel  intunecat. Cale de mijloc nu exista.

Deci, nu va mai ascundeti  unii de altii si marturisiti pe Dumnezeu care va vorbeste alaturi de  ingerii sai. Nu exsista om care  sa nu auda. Toata creatia aude, asa ca nu mai ascundeti Lumina sub obroc cum se spune ca nu are sens. Important este sa ascultati cu luare-aminte si sa incercati sa fiti cat mai buni si blanzi.
Ai o mare raspundere in mainile tale pentru ca Dumnezeu revarsa asupra ta toate darurile Sale care sunt desavarsite. Nu incerca niciodata sa te ascunzi in spatele ignorantei sau poate a varstei prea innaintate (dupa parerea ta). Fii intotdeauna recunoscator ca ti-a fost dat sa cunosti adevarul si ca adevarul te face capabil sa faci o alegere  inteleapta si sa indeplinesti tot ce ti se cere.

Ai grija unde alegi sa- ti duci sufletul .
Fii in pce si armonie.

https://zeitelepamantuluinou.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu