miercuri, 21 decembrie 2016

ACORDATI-VA LA ENERGIA IUBIRII



Energia iubirii exista peste tot in Creatie, este cea mai puternica energie, o gasiti pretutindeni, toate Multiversurile sunt construite pe energia Iubirii.
Ce poate fi mai frumos decat sa te vezi ca ceea ce esti, parte din Creatie, parte din Iubire, Iubire in Iubire.. dragilor, voi sunteti Iubirea care se manifesta in orice moment, indiferent de invelisul extern, adica corpul...corpul este doar haina pe care o imbraca spiritul pentru a experimenta altfel vastitatea Creatiei.
Corpul, natura, animalele toate sunt animate de aceeasi energie, Iubirea....asa ca in orice moment ramaneti acordati la fluxul iubirii care curge neincetat ca un fluviu nesfarsit, infinit. Orice situatie vine spre voi, este o noua posibilitate de a va manifesta Ingerul din interior, iubirea care sterge orice bariera, orice limita impusa voua cumva de cei din jur, de minte, de societate.
Nu degeaba se spune mereu ca Iubirea este cea mai puternica arma, ea topeste orice in calea ei, orice rana, orice durere dispare cand sunteti acordati la Iubire, atunci voi stiti deja ca toate sunt iluzii, numai Iubirea este reala.

A

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu