marți, 20 decembrie 2016

SFARSIT



In primul rand, nu exista sfarsit, este doar o trecere la alta etapa a existentei, o transformare. Aceasta lume asa cum o cunoastem se va sfarsi. Energii tot mai inalte vin pe pamant ,si in curand veti deveni constienti de evenimentele majore care va vor duce in noua era.

Cel mai important lucru acum pentru voi este sa incercati sa pastrati echilibrul in tot ce faceti. Chiar daca vor fi momente in viata voastra mai dificile, incercati sa ramaneti in linistea din inima voastra. Aceste energii inalte care vin acum ridica vibratiile ,si in acelasi timp amplifica tot, fie nelinistea, fie pacea voastra. Daca nu sunteti atenti, si va lasati purtati de viata iar pe pilot automat, foarte usor va puteti destabiliza ,si pierde linistea. Nici sa ignorati ce este in jurul vostru ,dar nici sa va implicati emotional nu este o solutie. Daca simtiti ca va este greu sa va controlati, cereti ajutor ghizilor si Ingerilor vostri. Menirea lor langa voi, este sa va calauzeasca si sa va ghideze.Daca simtiti ca aveti nevoie de ajutor, nu ezitati sa-l cereti. Ei nu pot interveni sa va ajute daca voi nu cereti, pentru ca ar insemna sa va incalce liberul arbitru.

Veti constata ca lucrurile se schimba in jurul vostru, chiar daca uneori nu asa cum ati cerut voi. Planul de viata si progresul constant trebuie urmate fara abatere ,iar ei stiu acest lucru. Nu-i judecati cu mintea voastra mica. Ei au o viziune de ansamblu a existentei voastre. Acceptati cu incredere tot ce ei scot in calea voastra. La sfarsit le veti multumi. Si apoi nu uitati ca voi singuri ati facut planul destinului vostru cand ati venit aici.

Indiferent cat de greu poate sa para acum cu fiecare zi, momentul schimbarii este foarte aproape , nimeni si nimic nu va poate intoarce din drum ,daca voi sunteti ferm hotarati. Voi singuri va creati viitorul prin alegerile pe care le faceti.

Curand va veni timpul sa uitati traumele si dezamagirile experientelor pamantesti, stiind ca v-au imbogatit si v-au ajutat sa faceti fata tuturor experientelor.

Acum, inaintea sfarsitului, in fiecare zi, in fiecare moment, fii in echilibru in tot ce faci ,si constient de ceea ce alegi. In felul acesta viata ta va fi si ea constanta si in echilibru.

Traieste in pace si iubire.

M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu