joi, 22 decembrie 2016

PUTEREA ESTE IN VOI



De cate ori nu v-ati intalnit cu situatii in care ati fost fortati sa scoateti din voi determinarea si curajul, forta si hotararea, si spun ca ati fost fortati pentru ca cei mai multi dintre voi nu stiu ce detin, ce putere au si atunci sunt pusi in fata unor situatii care ii forteaza sa constientizeze si sa activeze puterea interioara. O aveti! Dar cati dintre voi nu ati lasat pe altul sa isi foloseasca puterea, si chiar asupra voastra? Nu ati constientizat ca ii dati celuilalt puterea atunci cand nu v-o aceptati pe a voastra, cand va puneti mai jos decat cel care are si mai putina intelegere, ascunzandu-va, ezitand si lasandu-va la mila altora, ce trebuinta are sufletul de ati face asa ceva?

Este in regula, invatati din experiente, dar invatati si curmati sirul repetarilor. Vecinul, oricine, nu conteaza chipul, vine si va arata ce este in voi, va arata printr-o modalitate aparte, nu vine si va mangaie spunand ce tebuie indreptat in voi, ci va aplica o lectie mai dura pentru ca voi sa reactionati, sa treziti in voi puterea si sa nu ii mai dati drumul. Se intampla sa primiti si ceea ce oferiti, daca judecati veti primi o lectie in care voi puteti incheia acest ciclu al judecatii, prin nejudecata la persoana care vine sa va aplice lectia, in loc sa vca infuriati, stati o clipa pasivi, si priviti-va, iar vreti sa rabufniti si sa repetati povestea, sau sa incheiati si sa straluciti de intelepciune si iubire? 

Acceptati lectia aplicata, in prima faza va veti impotrivi pentru ca mintea nu intelege si va privi totul ca pe o provocare, este o provocare, dar nu pentru a intra in jocul iluziei si sa deveniti competitivi si razbonici ci ca sa realizati ca folositi darurile cu care ati fost inzestrati impotriva voastra.

A privi dincolo de iluzie, a accepta si intelege lectiile care vin sa va slefuiasca si sa scoata la lumina divinul din voi si nu altceva, a iubi ceea ce este in jurul vostru si a vedea si observa fara a emite judecati reprezinta PUTEREA. Si ea este in voi.

Namaste

H

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu