luni, 19 decembrie 2016

IUBIRE, IUBIRE, DULCE MANGAIERE



Pasii tai sunt animati de o forta inimaginabila si irezistibila, esti cuprins de aceasta frenezie, care te poarta si iti deschide orizonturi pe care nu ai cum sa nu iti doresti sa le exploatezi, trezeste in tine pasiunea pentru lucruri ce nu le vedeai si nu stiai sa le observi, dar ea ti-a deschis ochii si inima ta incepe sa perceapa, sa vibreze, esti precum o coarda la care inima ta ciupeste noi acorduri, simti renasterea ta, vezi si intelegi aceasta existenta intr-un mod mult mai clar si placut, pe tine te privesti cu alti ochi, incepi sa agreezi totul la tine si in jurul tau. Oare de ce? Ai fost atins de iubire, ai simtit dulcea ei mangaiere. Dupa aceasta atingere devii marele explorator al propriei vieti. Vei atinge si alte vieti la randul tau, nu mai esti pustnicul care traia limitat esti fauritorul. Forta care anima, datorita ei, tu ai iesit din anonimatul in care constient sau inconstient traiai.

Iubirea iti permite sa te desfasori, altfel dupa cum spuneam traiesti ascuns, insingurat.

Cand ramai izolat in coconul tau de umbra, si viata ta stagneaza, si sansele tale intarzie, totul este dat peste cap, daca ai putea vedea din vreme ce inseamna iubirea si ce poate ea infaptui te-ai minuna si ai petrece altfel timpul tau, nu ai mai permite sa iti scape nimic, sa stai retras, retezand oportunitati doar pentru ca mintea ta crede ca nu se cuvine, ca asa nu se face.
Dar cand lasi iubirea sa iasa la suprafata nu doar chipul ti se insenineaza ci intreaga viata se infrumuseteaza.

Iubirea, o poti privi si numi cum doresti, cand deschizi bratele sa apuci orice sansa dorita de tine si care vine catre tine, atunci tu manifesti o energie puternica, glasul devine suav, privirea se schimba subliniind luminozitatea chipului tau, in tine are loc o schimbare fantastica, sesizabila si unica. Simti indemnul de a te manifesta tot mai larg, sa incerci cat mai mult, sa aduci in viata ta toate cele de care inainte poate fugeai, esti dornic si fericit sa experimentezi iar acest lucru se intampla datorita iubirii, care este lasata libera, ea stiind ce iti serveste tie si va lua din jur exact ingredientele care sa iti aduca fericire si implinire, va culege iar tu vei savura.

Fii pregatit sa te lasi purtat in aventura vietii tale, iubirea te va calauzi iar tu vei fi beneficiarul.

Namaste

R

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu