sâmbătă, 17 decembrie 2016

LOCUL TAU ESTE ACOLO UNDE VREI SA FII





Locul potrivit este cel unde vrei tu sa fii. Inconjurat de ceea ce tu alegi. Facand ceea ce tu iti doresti. Infinite posibilitati ti se deschid cand stii unde este locul tau cand iti asumi ca vrei si poti fi maret, ca stii ca acel lucru grozav este pentru tine, atunci stii ca esti in locul potrivit ,si niciunde altundeva. Tu alegi unde sa te afli ,si ce semnificatie au evenimentele in viata ta.

Cand esti prezent in viata ta, nu agatat in viata altora, fie si a rudelor tale, toate se petrec sub ghidarea ta, nu ai nevoie sa ramai pierdut in alegerile ,si modul de a trai al nimanui, de aceea si gandurile tale daca iti apartin ,si nu sunt induse de ceea ce vezi la altii, atunci tu esti conectat cu sursa ,si oriunde te-ai afla ,stii sa te lasi purtat cu incredere pentru ca recunosti , simti echilibrul si perfectiunea pe firul carora mergi.

Daca nu traiesti condus de altii, vei simti ca locul tau este pretutindeni, vei simti libertate in tot ceea ce faci si ti se ofera, degajarea cu care accepti ce vine catre tine se datoreaza intelegerii faptului ca nu exista ceva care sa nu fie potrivit si bun pentru tine, sau care sa nu poate fi folosit in favoarea ta.

Nu este necesar sa iti gasesti locul ,ci sa accepti ideea ca locul tau poate fi oriunde, numai ca tu sa stii sa traiesti cu maxima intensitate orice minunt din viata ta, in orice loc ar fi acesta.

Aseaza-te intr-un loc fix, inchide-te intr-un timp de unde nu te vezi miscat, oare asa nu iti sugrumi singur propria existenta? Nu trebuie sa fii un calator, sa bati pasul la propriu ,ci sa lasi inima sa simta totul asa cum simte piciorul tau pamantul sub el. Inima sa guste libertatea ce i se cuvine, pe ea nu o pune dupa usa zavorata, nu te ascunde dupa idei batranesti absurde doar pentru ca asa ai invatat. Esti un explorator, intreaga existenta inveti, asadar invata in fiecare zi ca iti face bine sa deschizi noi si noi usi, sa bati noi drumuri, sa strabati cu imaginatia daca nu iti doresti si in fapt, orice iti nazare tie. Gandul tau este o sageata, inima iti va indica unde sa lasi ancora ,si cand este timpul sa o ridici, fii liber sa iti exprimi sentimentul de a incerca fie si cel mai marunt lucru.

Vei simti o bucurie nemarginita cand savurezi momentul, cand permiti prezentului sa iti dezvaluie ce detine el, nu trebuie sa strabati distante pentru a atinge fericirea, aprecierea lucrului pe care il faci in locul in care te afli, va fi pentru tine o cucerire, vrei sa cuceresti fa-o acum, aici, acolo unde te afli, ceva devine special cand tu il simti astfel, cand tu ii dai valoarea pe care o doresti, simti ca meriti un moment unic, ti-l vei acorda chiar acolo unde te afli, nu vei amana ci vei trai, vei bea minutul pana la ultima picatura simtind ca timpul este infinit, si chiar asa este, pentru tine placerea si bucuria fac parte din tine, nu mai sunt separate. Prin urmare ,este nevoie de tine ca restul sa capete sens si nu invers. Cand realizezi acest lucru, vei consimti ca locul tau este acolo unde vrei tu sa fii, ca nu apartii unui loc, ci poti sa fii fericit oriunde.

Binecuvantari

L

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu