duminică, 18 decembrie 2016

REPROGRAMAREA MINTII



Cuvantul de mai sus este vital pentru omenire. Fara aceasta reprogramare a mintii pe un nou curs al vietii, nu va veti da nicio sansa de supravietuire in fata celor care va controleaza. Multi oameni au inceput sa constientizeze ce se intampla in jurul lor, au inceput sa se trezeasca in fata unor lucruri impuse care le ruineaza viata, care distrug si intreg pamantul. Ura fata de umanitate a celor care conduc, a intrecut orice limita.

Impovarati de greutati, ati trait pe pilot automat si ati permis sa fiti manipulati. Ati preluat fara sa ganditi tot ce vi s-a spus desi uneori nu intelegeati ce, cum sau de ce e asa…. Aceasta greseala ati platit-o scump. Acum ati devenit constienti de ceea ce se petrece in jurul vostru, de ceea ce incearca sa faca cu vietile voastre. Totul trebuie sa se opreasca. Duceti aceasta constientizare mai departe, traiti in prezent constienti de fiecare clipa, de fiecare respiratie a voastra. Imbratisati frumusetea, iubirea, bucuria si incepeti sa traiti frumos. Aduceti aceste stari tuturor din jurul vostru.
Sunteti cu totii fiinte perfecte, capabili sa realizati lucruri marete. Puteti fi sclipitori daca doriti. Mintea si inima va vor ajuta sa dobanditi ceia ce va doriti daca le lasati sa colaboreze. Vor sti sa creeze in viata voastra tot ce ati visat.Nu mai lasati pe nimeni sa va conduca sa va programeze vietile ca in trecut. Voi singuri sa ii dati un sens vietii, nu altcineva sa vina sa va spuna ce si cum sa faceti. Daca va simtiti nesiguri, cereti multe pareri, sfaturi, dar cercetati si singuri, ganditi si hotarati singuri ce cale alegeti. Nu copiati pe altcineva in alegerile lui, caci spiritul de turma nu este un exemplu de urmat. Acest comportament este specific animalelor. Lumea de azi, arata asa cum arata, pentru ca voi toti ati permis asta, lasand pe altii sa va creeze un viitor. Atunci cand nu v-a placut ce s-a creat, ati tacut si ati acceptat docili totul, desi vedeati clar si intelegeati ca este impotriva voastra. Nimic din ce va inconjoara nu va foloseste cu adevarat, doar va pune piedici dupa piedici in calea aleasa de voi. Nu s-a tinut cont niciodata de dorintele voastre sau de ideile minunate aduse uneori de voi. Totul s-a anihilat urgent de cei care conduc pentru ca erau o amenintare la pozitia lor. Au creat legi care sa ii sustina mai departe in fruntea voastra iar voi sa fiti tot mai inrobiti. Au ascuns toate nedreptatile facute de ei.

Asa a fost din totdeauna dragi suflete, singura diferenta dintre acum si anii din urma este faptul ca acum chiar vedeti si va dati seama ce se petrece in jur, nu mai traiti in adormirea si docilitatea voastra. Nu toti vad si inteleg inca, dar cu timpul se va face lumina in mintea tuturor.

Doar intentia voastra de a schimba ceva, a facut ca bulgarele sa porneasca la vale si incet incet sa creasca si schimbarea sa inceapa sa se produca.
Nimeni si nimic nu va putea sa mai opreasca avalansa pornita la vale. Voi toti, cu noile idei ale mintii si cu sufletele deschise catre calea divina, vor face ca marea schimbare sa se petreaca. Ceea ce va doriti, aceea veti avea ca viitor al acestei lumi. Dorinta si visele voastre creeaza viitorul.

Fiti iubire si lumina

Namaste

M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu