sâmbătă, 10 februarie 2018

Elohimii – Evenimentul

Într-o zi obișnuită, lumea va fi întoarsă cu susul în jos.
 Într-o zi obișnuită, în care oamenii se vor ocupa de activitățile lor zilnice, norii vor cădea din cer și va ploua cu foc.
 Într-o zi obișnuită, în timp ce oamenii își vor întoarce ochii către pământ, cerul de deasupra lor va începe să se deschidă.
Într-o zi obișnuită, imposibilul va începe să se desfășoare, anunțurile divine, făcute cu multe mii de ani înainte, se vor împlini, iar seara nimic nu va fi la fel ca dimineața.
 Într-o zi obișnuită în spațiu-timp, forțele luminii se vor arăta și vor fi vizibile pentru toți cei care văd, vor fi audibile pentru toți cei care aud, vor fi realitatea pentru toți cei care s-au deschis deja pentru această cunoaștere în timpul întunericului.

Într-o zi obișnuită, în timp ce mass-media va continua să răspândească minciuni, iar banda financiară și politicienii vor continua să pretindă că toată lumea este prinsă imperceptibil în păienjenișul lor, veți auzi un sunet ceresc care va pune capăt acestei agitații și va veni atât de brusc încât și cei care sunt bine pregătiți vor îngheța pe loc.
 Într-o zi obișnuită, schimbarea lumii se va întâmpla, iar toate instalațiile subterane și măsurile de protecție, menite să salveze viața muritorilor, nu vor putea fi accesate și toate acele elite care cred că au luat cele mai bune măsuri de prevedere pentru ele însele, vor fi prinse de contracurentul timpului și vor plonja în nimicnicie.
 Într-o zi obișnuită, pământul va fi acoperit de o tăcere, care este un moment către niciunul, și ființele din pământul interior vor prelua pentru o perioadă scurtă de timp comanda la suprafață, până când noile Ființe iluminate ale Timpului se vor întoarce către pământ și vor da Hologramelor alese un nou impuls și o viață binecuvântată.
Într-o zi obișnuită, lumile se vor separa și acest lucru va fi un spectacol care nu a mai fost niciodată văzut de vreun om și nici experimentat de vreo ființă vie de pe pământ.

Într-o zi obișnuită, păsările vor cădea din cer, se vor înălța lanțuri muntoase care nu au mai existat până acum, și apă va fi acolo unde anterior se aflau terenuri aride sau înflorite.
 Într-o zi foarte obișnuită, Gardienii Pământului, Maeștrii din multe lumi, îngerii și arhanghelii Creației și Dumnezeu însuși se vor arăta pe cer și majoritatea oamenilor vor fi suspicioși față de ceea ce vor vedea, pentru că ei nu vor putea distinge lumina de tărâmul umbrelor.
 Într-o zi obișnuită, vălul dintre lumi va fi ridicat și fiecare se va afla unde a ales să fie.
 Într-o zi obișnuită, timpul va fi exclus din spațiu, iar spațiul va fi întins, îndoit și înlăturat din nou, până când se va ajunge la ființa fără timp și fără spațiu.

Într-o zi obișnuită, toate posturile de televiziune din întreaga lume vor raporta Evenimentul și, înainte de a începe să urmărească desfășurarea lui, reportajele despre acesta vor fi reduse la tăcere, de vreme ce timpul reportajelor va fi expirat.
 Într-o zi obișnuită, se vor dezvălui minciunile conducătorilor și în acel moment pleava va fi separată de grâu, iar în acel moment, cei care vor fi înghețați în necredință și în frică vor cere ajutor, iar ceilalți se vor îndrepta către noi orizonturi, cu un mers ușor, împreună cu Gardienii Lumilor.
 Într-o zi foarte obișnuită, tot ceea ce știați până acum se va sfârși, și totul va rămâne la fel pentru cei care nici nu au încredere în Lumină, și nici nu servesc Lumina, pentru aceia care sunt puțin mai mult decât sclavii lipsiți de minte ai acelor forțe, care i-au înrobit și i-au torturat fără încetare, astfel încât viața lor să nu fie deloc viață, ci numai o moarte lentă.

De fapt, într-o zi obișnuită, vă veți înălța, voi, cei care sunteți pregătiți și așteptați de ceruri, pentru că evenimentele cu adevărat mari sunt prevestite cu mult timp înainte și apoi au loc atunci când sunt cel mai puțin așteptate de oameni, surprinzător și brusc.
 Într-o zi obișnuită, o mare mulțime de oameni se va duce la culcare noaptea și nu se va mai trezi niciodată, în timp ce, în această noapte, Renașterea, Învierea se vor înfăptui pentru voi, cei care ați ales Lumina.
 Într-o singură noapte, într-o zi foarte obișnuită.

Preaiubită omenire, ar trebui să folosiți bine pentru voi timpul care a mai rămas. A venit timpul să deveniți stăpâni în propria voastră casă și să vă eliberați de toate temerile. Întradevăr, conflagrația începe într-o zi obișnuită.

O iubire infinită pentru voi oamenii,
 Elohimii!!!

Sursa: https://www.newsununity.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu