joi, 1 februarie 2018

Imparatia Cerului


Imparatia cerurilor este o stare de spirit pe care fiecare trebuie s-o caute, si s-o gaseasca.

V-ati gandit ca asa ar trebui sa fie permanent?
Cerul trebuie sa existe si pe pamant ,pentru ca doar asa va fi evolutie in jurul nostru.Trebuie sa invatati sa accesati doar partea frumoasa din voi,sa scoateti din voi fix ceea ce a lasat Dumnezeu in fiecare dintre noi.Suntem frumosi cu totii,numai ca pe parcurs ce crestem si ne maturizam, uitam ce suntem.Copiii sunt frumosi toti,nu puteti sa spuneti de un copil ca nu este un Inger pe pamant,atunci tu omule matur de ce nu esti ca el,daca ai fost ca el?

Vedeti ce drum parcurge un suflet? De la ce pleaca si la ce se ajunge pana la final? Uitati de voi,uitati cine sunteti,puneti pe voi mizerie cata incape,practic va balaciti in mocirla si va mai si place multora dintre voi cei neevoluati.

Lumea din jur este urata pentru ca sunteti si voi urati,evolutie nu o sa vedeti pentru ca sunteti si voi neevoluati,mizerie in societate o sa fie pentru ca detineti mizerie in mintea voastra,iata ce problema grava are umanitatea.
De ce nu ati invata din nou sa fiti frumosi? Este chiar asa de greu sa detii o contiinta mare,si sa faci lucrurile bine?
Intr-o zi,probabil departe in viitor, o sa va treziti toti,o sa vedeti clar in ce va balaciti,societatea practic va colapsa din cauza neevolutiei,asa ca o sa o luati de la zero.

As putea sa va dau multe exemple a ce o sa patiti in viitor,dar este mai bine sa cautati voi in voi ,si sa aflati singuri pe pielea voastra ce o sa patiti daca veti continua sa dormiti,sa nu proiectati in societate o minte sclipitoare care sa schimbe mizeria de acum.

Omul este invatat sa mearga numai pe ce stie el,nu sunt prea multi interesati de ziua de maine ,nici nu le pasa de planeta,de tot ce ii inconjoara,asa ca merg doar pe ce stiu ei din familie sau societate.
Sa stiti ca lumea aceasta nu inseamna doar probleme personale,inseamna si probleme la global.Constiinta de acum este foarte mica,deci nu o sa vedeti ceva de bine prea curand,ca nu stiti sa aduceti acel bine.
Imparatia lui Dumnezeu este si acest pamant,asa ca intr-o zi o sa plateasca tot fraierul ce isi bate joc de ea prin cine stie ce probleme date de Dumnezeu lui sa il trezeasca si sa nu mai faca rau in jurul sau.Sigur ca nu vine Dumnezeu pe planeta,dar circumstantele pentru cine este un adormit, o sa fie de asa natura sa il faca sa plateasca prostia din el.
Traiti frumos,schimbati lumea din jurul vostru,vreti mai mult si mai bine,creati frumos.

Afirmati adesea
Sunt constient ca trebuie sa creez frumos,sa imi schimb viata,sa fac lucrurile bine permanet,sa am grija ca tot ce fac sa fie bine pentru mine si pentru lumea intreaga.

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu