miercuri, 14 februarie 2018

Mesaj de Federatia Galactica




Traducere google

Selamat Balik. Ne întoarcem să ne raportăm la ceea ce continuă să se desfășoare în spatele scenei. Cabala întunecată, în general, își pierde puterea asupra umanității. Se formează o lumină nouă și radiantă, care permite manifestarea multor evenimente noi. Strategiile ocazionale pe care le-am angajat sunt concepute pentru a învinge sistematic cabala întunecată. Drept urmare, reevaluarea monedei, care se apropie de lansare în fiecare zi, va avea ca rezultat o resetare a monedei globale. Aliații noștri din Pământ și prietenii lor se pregătesc metodic pentru a transforma în mod sigur această lume așa cum o cunoașteți.

   Stăm azi astăzi la vârful Victoriei. Răbdarea și răutatea (înțelepciunea internă) ne conduc către manifestarea societății galactice pe care am lucrat-o de mult. Este gata să devină o adevărată minunată realitate bazată pe principiul conștiinței unității. Aroganța totală a întunericului se dovedește a fi căderea lor. Ei au crezut că jucăm șah: în realitate, jucăm dame chinezești, care implică mai mulți jucători și strategii. Tu ești predominantă. Știți asta în inima inimii voastre. În cele din urmă, Cabala nu are nici o șansă de supraviețuire. Suntem în curs de observare a înfrângerii lor.

    Dorim să abordăm câteva simptome actuale de ascensiune pe care mulți dintre voi le experimentați. Acestea implică chakra gâtului și chakra nouă "activă de vise", situată în zona lobului occipital (la baza și din spate a capului). În primul rând, chakra gâtului. Unii dintre voi se confruntă cu tuse uscată. Acestea nu provin din plămâni, ci din iritații la nivelul gâtului și laringelui. Această chakră ajută la colectarea energiei prana care invigorează și purifică corpul. De asemenea, servește ca comunicator pentru conștiința voastră, activând puterea voastră de a vă vorbi Adevărul cu încredere și iubire necondiționată. Chakra gâtului coordonează, de asemenea, energiile corpului vostru cu energiile constiente de reglementare ale capului? un dans simbiotic.

    Vibrațiile noi sunt în creștere, afectând chakrele capului, în special "fântâna visurilor tale". Cu această activare mulți se confruntă cu vise vii, dureri de cap și / sau insomnie. Unii, în special cei cu abilități psihice, primesc frecvent dureri de cap din cauza "strangulării" informațiilor care creează disconfort în această regiune. Este important să recunoaștem aceste simptome și să-i înconjoară centrul cu o mare protecție spirituală. Pe măsură ce asimilați aceste upgrade-uri, este mai bine să fii bun cu tine și cu familiile tale, să bei apă curată, să te odihnești și să fii în natură. Îi încurajăm pe oameni să împărtășească experiențele lor reciproce, deoarece este necesar să se întâlnească în grupuri. Chakra capului ajută noi energii să curgă în conștiința noastră. Lumea se schimbă repede acum. Vă rugăm să cereți asistență. Suntem cu tine

Namaste! Suntem Maestrii voștri Ascensionați! A venit timpul să mulțumim Raiului pentru ceea ce urmează să fie dezvăluit. Procesul politic vechi corupt este sortit să dispară, să fie înlocuit cu binecuvântare de un nou, numit NESARA și GESARA. Trebuie să vă bucurați de lumina divină a libertății și să aveți capacitatea de a vă împlini bucuria. Această patimă interioară vă conduce și trebuie să fie darul cel mai măreț al Cerului. Este un semn al cât de mult vă place Raiul și vă dorește profund succesul personal! Aceasta va fi răsplata pentru tot ceea ce faceți, pentru a vă mulțumi Raiului pentru munca sa minunată în îndeplinirea viselor voastre!

    Încrederea voastră crescută este o minune pentru noi și vă schimbă percepțiile vechi vechi despre acest domeniu. Ca urmare a noilor energii pe care le-ați dobândit, lumea nu pare echilibrată și dreaptă și nu este cerută pentru că războaiele nu vă mai agită. Cei care au domnit de mult timp această lume nu te mai percep ca pe niște păpuși docili, ci ca oameni cu care trebuie să fii socotit. Aceasta este încă o serie de semne proclamând că ceea ce fusese normal nu mai este valabil. Acum, de asemenea, aveți o înțelegere mai înțeleaptă despre căile de har.

    Fii răbdător. Cunoașteți în interiorul său că este în curs de desfășurare un plan sacru important care trebuie să îndepărteze pe toți cei care se opun în mod energic ceea ce reprezintă. Ceea ce se desfasoara este reformarea acestei realitati noi si prospere. În fiecare zi, multe decrete sacre au fost pronunțate și făcute cunoscute. O lume nouă, nesuferită, trebuie să se manifeste și toate obstacolele existente trebuie transformate. Bucurați-vă de ceea ce se întâmplă și permiteți-i să apară această realitate nouă. Să îndeplinim această sarcină în numele a tot ceea ce este sacru și profund. Aleluia!

    Astăzi, am relatat încă o dată despre ce se petrece în jurul lumii voastre. Evenimentele mult promise de Lumină vor începe să se manifeste în sfârșit în jurul vostru. Consultați-le doar ca o confirmare inițială a unui nou domeniu uluitor, liber și prosper. Știți, dragi, că nenumărația de aprovizionare și prosperitatea fără sfârșit a cerului sunt, într-adevăr, ale voastre! Așa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian pentru Be One! Și Be in Joy!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu