marți, 27 februarie 2018

Federatia Galactica


Traducere google

Selamat Balik. Operația de curățare continuă. Victoria noastră încununată se apropie în fiecare zi. Cele mai multe dintre bazele și fortificațiile majore ale cabalului au fost complet distruse. Lista noastră de arestări crește mai mult cu minutul. Între timp, planul se dorește să pună în aplicare noua Republică, împuternicind aliații noștri să preia în cele din urmă SUA, Inc. RV continuă să se extindă și să avanseze. Aliații noștri descoperă cât de slab este cabalul. Puținele sale puncte rămase se reduc zilnic. Prosperitatea de mult promisă se apropie în mod sistematic de data livrării. A venit momentul cel mai bun de bun augur când fundația va fi pusă pentru o nouă realitate și o epocă de aur.

   Misiunea noastră se bazează pe realizarea unei serii de directive cerești. Aceste decrete au fost emise pentru a sprijini întoarcerea omenirii, la momentul divin drept, la starea sa inițială ca oameni galactici pe deplin conștienți. Este vital să realizăm un nou regat, fără obstacole create de schematizarea neîncetată a cabalului și a numeroșilor săi de ascultători. În trecut, multe dintre grupurile noastre de aliați diverse lucrau separat, iar eforturile lor erau disociate. Cu sprijinul nostru, ei învață despre "Fluid Group Dynamics", care a ajutat la transformarea diferitelor grupuri de Lumină într-o forță de neoprit. Această forță tot mai mare este eliberarea Luminii pentru a crea nenumărate moduri de a învinge întunericul. Efortul lor de colaborare se dovedește a fi lovitura de knock-out, care poate zdrobi întunericul. Când lumina crește, întunericul se micșorează. Te tremurați acum pe marginea dezvăluirii, povestind o epocă de aur de pace inimaginabilă și zorii prosperității nelimitate! Realitatea veche este în scădere și o lume nouă și glorioasă este stabilită ferm în locul ei! Aleluia! Aleluia!

   Dispunem de o dinamică în continuă expansiune a cărei forță nu poate fi negată și întunericul realizează / realizează acest lucru. Cabala știe că timpul se apropie de sfârșit. Multe dintre fracțiunile răi de pe planeta voastră s-au predat și au negociat acorduri pentru cooperarea lor. Totuși, rămâne o clique persistentă care refuză să se predea. și este hotărât să lupte și să facă rău la capătul amar. Acest lucru este nefericit, deoarece creează doar confuzie și îndoială în mințile și inimile celor care lucrează în lucrarea luminii, unde nu ar trebui să existe niciunul. Cu toate acestea, forțele Luminii cresc în număr și sunt unite / de o minte / gândire asemănătoare în scopul lor sacru. Nimic și nimeni nu poate ține Gaia și toți oamenii săi să experimenteze această expansiune în conștiință.

   Următoarea etapă / pas în strategiile noastre va fi dezvăluită. Fluid Dynamics coagulează numeroasele grupuri care, până de curând, nu erau aliate. Acum că au, minuni sunt posibile și au loc zilnic. Odată ce țineți prosperitatea în mâinile voastre, vor fi eliberate multe tehnologii inexacte. Aceste tehnologii, care există deja pe planeta ta, vor oferi metode sigure pentru curățarea apei, a aerului și a solului. Tehnologiile de vindecare vă vor înlocui sistemul medical distrus. Imaginați-vă o lume liberă de chimtrails, fluorură în apă sau în sol epuizat de nutrienți. Da, imaginați o lume a cerurilor clare, clare, a apei potabile pure și a terenurilor agricole organice. Imaginați-vă corpul folosind medicamente vibrationale pentru a vă remedia bolile fizice. Săptămâna trecută v-am informat despre integrarea chakrelor din gât și despre integrarea chakrelor "Well of Dreams". Aceste chakre continuă să provoace somn neliniștit, vise vii, dureri de cap și tuse continuă uscată, care ar trebui să înceapă să scadă după echinocțiul de primăvară. Binelui vostru este o noua chakra care va ajuta la conexiunile voastre cu taramurile galactice si spirituale

Salutari! Suntem Maestrii voștri Ascensionați. Astăzi ajungem să discutăm despre arta de a fi milostiv. Mai mult decât pur și simplu bunătatea, este, de fapt, o stare interioară a minții. Învață să rămâi ferm pentru Adevăr, în timp ce în același timp radiandu-ți bunătatea. În aceste vremuri nesigure, trebuie să vedeți lumea mai mult decât știrile raportate de mainstream. Este vorba despre cum percepeți Gaia și cum îi puteți face un loc mai bun pentru toți cei care trăiesc asupra ei. Un aspect important al călătoriei voastre este să fiți milostivi și să vă simțiți în pace, pe măsură ce vă descurcați, pentru a dezmembra structura energetică a cabalului întunecat. În ritmul în continuă schimbare a vieții, trebuie să învățați să aplicați harul și să vă abțineți de la un răspuns strict emoțional. Fiind, prin urmare, grațios devine cheia pentru că ea stabilește tonul pentru ceea ce vedeți sau spuneți și cum răspundeți la realitatea pe care o creați pentru voi înșivă.

   Cheia pentru a fi bună este să rămâi sănătoasă și centrat într-o lume haotică și dezechilibrată. Este important să înțelegeți mediul în continuă schimbare care vă înconjoară. De asemenea, discernământul este baza pentru păstrarea în inimă a inimii voastre. Fiecare este ca un fluture prins în vânturile de schimbare. În această eddy rapidă sunt idei născute și coalesced. Deoarece numărul mare de scenarii care vă bombardează conștiința pot provoca cu ușurință confuzie și îndoieli, vă încurajăm să aplicați artele de discernământ și bunătate în afacerile voastre zilnice. Aceste calități care vă pot elibera de anxietate. Aceste calități oferă răspunsuri la problemele cu care vă veți confrunta când vă creați noua realitate.

   Fiecare dintre voi este o bucurie pentru inimile noastre colective. Ne dăm seama cât de departe ați ajuns în ultimele două decenii! Sunteți pe un drum spre succes, care vă va aduce întoarcerea unei conștiințe depline. Prin urmare, suntem înțelepți să vă informăm despre aceste schimbări și să vă cerem să continuați să intrați în interior, să vă concentrați și să utilizați vizualizări pentru a vă accelera progresul. Dumneavoastră, dragi Hearts, sunteți un grup minunat care începe să vă arate potențialul vostru. Următoarea serie majoră de schimbări efectuate de Heaven este de a vă accelera în continuare abilitățile mentale și emoționale. După cum știți, inima dumneavoastră este un vast centru electric care în multe cazuri vă rivalizează cu creierul. Acest proces este de a continua pe măsură ce vă reînnoiți chakrele creierului și în inima voastră. Aceste schimbări sunt pentru a sărbători potențialul nou găsit și pentru a vă pregăti mai bine să vă întâlniți cu mentorii galactici.

   Astăzi, ne-am continuat mesajele! Ora se apropie de o mare schimbare în această realitate. Este timpul să transformăm durerea și suferința în bucurie, pace și prosperitate! Cabala întunecată a avut timp să se schimbe cu grație și a eșuat. O nouă zi este în zorii zilei, care va aduce o epocă grațioasă pentru omenire! Cunoașteți, dragi, că nenumăra ofertă și Prosperitatea fără sfârșit a cerului sunt ale voastre! Așa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian pentru Be One și Be in Joy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu