luni, 12 februarie 2018

Mesaj de la Federatia Galactica




Traducere google

Selamat Jalwa! Fiți drepți. Se întâmplă multe. Acest nou an incepe cu multe incercari cabale pentru a deraia prosperitatea promisa de fabricarea unui razboi. Astăzi vom discuta natura planului nostru pentru a învinge cabala întunecată. Strategiile noastre cu mai multe straturi au adus multe succese și au confundat cabala. Ei sunt disperați și fiecare mișcare pe care o fac doar strânge strânsoarea în jurul gâtului. Planul nostru a forțat cabala să renunțe la multe dintre pozițiile pe care le-a ținut la sfârșitul anului trecut. De asemenea, a provocat pierderea multora dintre membrii lor la arestări încă inopinate. Acest sistem ne plasează la un pas de succes pentru prosperitatea globală. Ea a fost proiectată de noi împreună cu mulți dintre maeștrii ascensionați, printre care Sf. Germain și aliații noștri din Pământ. Scopul nostru este să instituim noua republică pentru Statele Unite și inițierea GESARA la nivel mondial, într-un mod sigur și eficient.

   După cum sa menționat în mesajele anterioare, războiul nuclear nu este o opțiune. Cu ani în urmă, Cerul a considerat că trebuie să înlăturăm orice încercare de atac nuclear. Între timp, toată această activitate a scos la iveală programul american secret, provocând unul din elementele sale să "pătrundă" și să coopereze pe deplin cu noi. Aceste alianțe împiedică cabala întunecată să amâne în continuare programele RV-GCR și alte programe de prosperitate. Această victorie a Luminii servește pentru a sublinia moartea în creștere a cabalului întunecat și a numeroaselor sale elemente secrete. De asemenea, evidențiază de ce sunteți mulți pași mai aproape de ceea ce cu toții am așteptat mult timp.

   Deși cabala întunecată continuă să folosească metode vechi, încercate și adevărate pentru a ține lumea în haos și teamă, inflexibilitatea și aroganța lor se dovedește a fi slăbiciunea lor. Noi, în Federația Galactică, folosim dinamica grupului fluid pentru a rezolva problemele, eliberându-ne să rămânem flexibili în desfășurarea fiecărei zile. În mod ironic, flexibilitatea și fluiditatea noastră sporesc, de fapt, rigiditatea întunericului.

   Cu adevărat, acum ne aflăm pe pragul unei mari victorii. Ultima panică a cabalului întunecat se termină. Victoria mult-așteptată a prosperității tale este aproape. Prin urmare, ne pregătim să dispersăm treptat fondurile necesare pentru a vă transforma planeta și a înființa noua Republică, a încheia SUA, Inc, și, cel mai important, implementați NESARA / GESARA. Rămâneți răbdători și știți, adânc în inimile voastre, că minunile sunt convergente care trebuie să aducă libertate globală.
Salutari! Suntem Maestrii voștri Ascensionați. Venim acum pentru o discuție despre minunata interacțiune dintre Lucrătorii Luminii și asociații noștri colectivi. Una dintre cele mai remarcabile dezvăluiri este mărturisirea interacțiunilor crescute între diverșii asociați ai Luminii, voi și cei ai Luminii. Îți dăm seama că Lucrătorii de Lumină sunt frustrați de întârzierile constante care le-au fost acordate, în timp ce punem capcană pentru a elimina neglijenii voștri din Cabal. Această strategie atinge o crescendo semnificativă de îngrijire care trebuie să ducă la sfârșitul puterii întunecate.

   Lucrătorii la lumină descoperă că puterea lor comună slăbește întunericul pe această realitate. Vă ajutăm să descoperiți căile subtile ale Luminii. Aceste energii ușoare sunt acum convingătoarele colectivitățile de lumină ale puterii lor. Orice încercare de manipulare a întunericului este împiedicată de dorințele în creștere ale Lucrătorilor de Lumină. Învățați cât de întunecați și Lumina se integrează pentru a crea o lumină mai mare, care este înțeleaptă.

   Colectivul nostru de forță ușoară ne îndepărtează pe noi de la traseele malefice ale întunericului și în calea bunăvoielii Luminii prin iubirea divină. Agenda întunecată este menținerea popoarelor Pământului într-o perpetuă a frustrării. Planul Luminii este acela de stabilire a propriului flux natural prin ridicarea frecventelor in si in jurul Pamantului si in toate afacerile. O sinteză câștigă un impuls care sunt potențialul de a învinge întunericul și căile lui nefaste. Acum sunteți capabili să pătrundeți în vălul acestei iluzii.

   Astăzi am continuat cu mesajele săptămânale pentru a vă informa despre ceea ce se întâmplă pe acest glob. Spatiul nostru și familiile din interiorul Pământului oferă motivele pentru setul mare de schimbări care sunt în curs de desfășurare. Mulțumim tuturor celor care ne ajută atât de grațios în această misiune de transformare a omenei. Știți, dragi, că nenumărul de aprovizionare și prosperitatea fără sfârșit a cerului sunt, într-adevăr, ale voastre! Așa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian pentru Be One și să fii în bucurie!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu