vineri, 2 februarie 2018

In marea dezordine exista o ordine



Avem impresia ca totul in jurul nostru pare sa fie dezordonat,ma refer la ce se petrece pe planeta noastra,la mintile oamenilor.Desi par ca nu au nicio coerenta in gandire multi dintre oameni,acolo Dumnezeu intervine si face ordine in marea dezordine din capul lor.
Nu se poate sa traim in dezordine,noi o tot facem,si Dumnezeu o tot regleaza sa fie perfect totul.
Nu putem trai in dezordine,nimic din Univers nu este in dezordine,asta este clar,altfel totul ar fi haos.Haos gasim doar in mintea unora ce habar nu au de nimic,si din pacate pe planeta noastra sunt destui ce au in capul lor doar haos.
Peste tot se cultiva ceva urat,sunt minti ce sunt urate rau de tot,deci mare grija sa nu cumva sa intrati pe acele drumuri urate.
Dumnezeu ne-a lasat o minte,ar trebui sa stim ce este bine si ce este rau,dar noi nu prea pricepem usor unele lucruri,iar unii nu pricep mai deloc ce vad,sau sa fie constienti de ceea ce fac .
Dezordinea de pe planeta aceasta o sa inceteze intr-o zi,numai ca acea zi nu este aici inca,dar nu disperati,o sa vina,si o sa fie o mare neplacere pentru cine nu stie sa intre rapid pe linia indicata de Dumnezeu.
Dumnezeu este in tot si toate,iar Creatia sa este o mare ordine,desi daca privesti cerul parca tot ai crede ca pe undeva prin vastul spatiu ce il vezi poate exista si dezordine.Nu are cum sa fie dezordine,s-ar crea haos,iar haosul ar distruge totul in final.


Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu