vineri, 23 februarie 2018

Inversarea Compresiei Luminii

Ute Possega-Rudel

Această actualizare are legătură cu purificarea istoriei omenirii și a conștiinței colective nerăscumpărate astfel încât Universul să poată merge mai departe. Prieteni, s-ar putea să vă descoperiți propria voastră implicare în acest proces.

Întrebarea dacă Pământul este o sferă sau este plat nu este relevantă aici, ci mai degrabă faptul că Pământul este un tărâm al experimentării psiho-fizice. Cu accent pe ”tărâm”. Nimic nu este așa cum pare, am auzit adeseori acest lucru și el este valabil la mai multe nivele. În acest context, înseamnă că cele cinci simțuri ale noastre par a ne spune că Pământul este făcut din materie, dar, de fapt, el este un tărâm fluid. Și este multidimensional. Faptul de a crede că este materie pură se datorează căderii conștiinței omenirii care a uitat că Pământul a fost pântecele galaxiei și că are, prin urmare, un rol principal în Univers.

Această înțelegere ar putea să-i ajute pe mulți dintre noi, cei care  suntem aici pentru a ajuta ca acest adevăr să iasă la iveală și să fie înțeles în aceste vremuri, să-și vadă destinul personal reflectat în istoria și dezvoltarea conștiinței umane.

Eu experimentez exact acest lucru într-un mod exagerat în aceste vremuri de sfârșit în care acest tărâm este din ce în ce mai comprimat scoțând cu forță la suprafață tot ceea ce nu a fost încă clarificat și eliberat din întunecata ascunzătoare a subconștientului omenirii.

Și, desigur, experiența mea trebuie să aibă loc fiind profund simțită în fizic, în fizicul meu, care este corpul. Sunt o cârtiță care sapă tunele adânc în subteranul conștiinței colective pentru a le permite să fie umplute cu lumină.

Este extrem de interesant să descopăr în procesele tot mai profunde ale experiențelor impersonale cum problemele mele fizice, care au fost însămânțate oricând în istoria omenirii în ”mine” ca aparent individ – în această viață sau vieți anterioare (deși timpul-spațiul este o iluzie) – ca simptome ale eșecului și distorsiunii umane, separat de Creația Divină originală, care a fost menită să fie perfectă.

Așa cum am spus într-un mesaj anterior de-al meu, eu aparțin unui grup de ființe care se încarnează în locuri care este nevoie să crească în conștiință. Pentru a fi în serviciu, întruparea fizică este absolut esențială pentru a îndeplini sarcina. Acest lucru se face prin alegerea experiențelor care sunt puncte de schimbare ale personificării arhetipurilor rătăcirilor umane de la Conceptul perfect al Creației Divine.

Am de-a face acum cu dureri fizice imense și este ca o oală de gătit în care bulele amintirii istoriei omenirii sunt împins la suprafață sub forma unor imagini precise. Astfel corpul meu este ca o ceapă a memoriei omenirii care este decojită strat cu strat și pare a nu se mai termina.  

Problemele principale sunt profanarea, deformarea și abuzul al însăși pântecelui creației și nașterii, a puterii feminine, distrugerea integrității și a valorii de sine a femeilor. Și misterul strategic al acestuia. Toate acestea conduc la totala compresie a luminii și energiei până aproape de punctul de oprire în care fluxul natural al vieții se oprește. Putem vedea toate acestea în actuala stare a lumii.

Dar acolo unde va exista mișcare și o curgere liberă a vieții și a energiei, puterea feminină, acolo va fi lumină și bucurie, și Iubirea este Prezentă. Și totul este perfect.

Vă rog să înțelegeți aceste probleme dincolo de simpla scală umană, ca pe o manifestare cosmică arhetipală, ca pe niște evenimente universale care sunt rezultatul unor moduri de gândire greșit folosite, ca pe experimentarea și demonstrarea lui ”precum sus, așa și jos”.

Mintea masculină a înghețat în timp ce nu s-a predat curgerii luminii Zeiței, Divinei Shakti sau Puterii Spiritului. Copiii Zeiței s-au născut în întuneric, fără să-și amintească propria Divinitate. Nimeni nu este vinovat. Este doar rezultatul imploziei care a avut loc deoarece în acest tărâm experimental al dualității femeia și bărbatul s-au recunoscut ca fiind separați, experimentând astfel aparenta separare de Unitatea Primordială a Stării Sursei Radiante, totul trebuie ca în cele din urmă să colapseze dacă acest joc durează prea mult. Și deja durează de prea mult timp.

Acesta este motivul pentru care mulți dintre noi cei care am venit aici să ajutăm acest tărâm să se re-orienteze către propria sa Stare de Sursă, suferim acum aparent inexplicabile dureri și căderi în aceste vremuri de sfârșit, pentru a ajuta la desfacerea nodului întunericului, pentru a face canale prin care Lumina Sursei să strălucească din nou, pentru a se face ea Însăși din nou cunoscută.

Noi purtăm informația căderii omenirii (și cea a Universului) în însăși celulele corpului nostru fizic și în ADN-ul nostru împreună cu Lumina Supremă a Conștiinței Divine. Toate acestea sunt activate acum în corpul nostru. Este la fel de dureros ca cea mai dificilă naștere. Iar această Mare Naștere trebuie să aibă loc acum.

Ca lege universală, totul trebuie să devină conștient, întreaga bandă de frecvență a luminii din acest tărâm care este întuneric comprimat la un capăt, iar la celălalt capăt este comprimată expansiunea luminii, și totul este între ele, înainte ca schimbarea fundamentală să poată avea loc. Acest lucru are legătură totuși cu dimensiunea luminii condiționate.

Noi suntem aici pentru a ajuta la Revelarea Luminii Necondiționate, care este mai presus de toate condiționările, dar nu poate fi recunoscută până când nu suntem dispuși să recunoaștem cele două părți ale monedei dualității și să trecem de ele.

Oamenii nu sunt entități, care sunt identificate ca corpuri separate de carne. Noi suntem ființe în care marea materializare universală s-a întrupat, găsindu-și exprimarea. Noi suntem conștiință, și după cum am spus mai sus, acesta este un tărâm al experimentării psiho-fizice. Dar acest lucru trebuie eliberat prin înțelegerea noastră ca fiind întreaga bandă de frecvențe pentru a ascensiona în și a deveni una cu Sursa Supremă de Lumină.

Aceasta este marea sarcină a acestui moment.
Vă rog să susțineți acest proces prin predarea cu iubire către Lumina Conștientă Supremă care este dincolo de apariția duală a întunericului și a luminii condiționate și toate contrariile în care toate acestea apar.

Cu multă iubire,
Ute

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu