duminică, 9 iunie 2019

Alegeți să ascultați de chemarea Divină


   

  Nimeni in afară de Creator, nu stie cat va dura călătoria si evolutia noastră. Noi toti trebuie să ne mentinem pe acest drum al evolutiei, oricat ar dura pană ajungem la destinatie.
Adevarul este ca ; ,, Iluminarea in sine, este un proces distructiv. Nu are nimic de-a face cu a deveni mai bun sau a fi mai fericit. Iluminarea este o cale de surpare a neadevărului. Se vede prin fațada prefăcătoriei. Este vorba de eradicarea completă a tot ceea ce noi ne-am imaginat a fi adevărat.”- Adyashanti
Unii inteleg , că evolutie spirituală inseamnă continuarea a ceia ce stiu ei să facă cel mai bine, indiferent de alegerile pe care le fac….biserică, răutăti, supunere , etc.
  Trebuie să aveti grijă ce alegeti in permanentă, nu să trăiti cu mintea aiurea imprăstiată. Trezirea nu inseamană si nu este o plimbare în parc. Este de-a dreptul o plimbare prin iad. Este ruperea tuturor convingerilor tale și tot ce ai crezut despre tine însuți. Iluminarea este o predare completă in fata lui Dumnezeu, un proces de onestitate brutală. Este o cale de acceptare completă a adevărului, indiferent cât de greu iti este tie să suporți asta.
Pentru a vă trezi la adevărul pe care îl căutați, trebuie să distrugeți minciunile.
Suntem prea atașați de minciuni si de minciuna in care trăim. Vrem să ne ținem de iluzii și să devenim iluminați în același timp? Nu este posibil.
Există sute de “guru” și "profesori spirituali" care vă vor spune că este posibil. Ei vă oferă procese și procedee , uneori gratis sau cu bani, pentru a deveni fericiți, împliniți, calmi, să regăsiți sufletul, să fii pozitiv, să primești slujba potrivită, să faci o mulțime de bani, să vă echilibrați chakrele, să devii sănătos și orice altceva vrei. Acest lucru nu are nimic de-a face cu trezirea spirituală.  Acesta este doar lustruirea ego-ului, perpetuarea minciunii cu alte haine.
Este nevoie de curaj, discernământ și onestitate pentru a merge pe calea Siddhartha către adevăr și libertate. Nu mulți oameni pot face asta.
Trebuie să fii  o persoană care este dispusă să renunțe la toate pentru a-și găsi adevăratul Sine.
După cum spuneam , pentru a vă trezi la adevărul pe care îl căutați, trebuie să distrugeți minciunile. Le puteti distruge doar dacă incepeti mai intai să vă puneti intrebări legate de tot ce stiti, tot ce vi s-a predat  ca adevar de-a lungul vietii.
Când te trezești și vezi lumea cu ochi noi, îți dai seama că nimeni altcineva nu vede același lucru.
Si Leonardo daVinci a spus;
 "M-am trezit, doar pentru a găsi restul lumii care încă mai dormea".

Când cineva decide să ia calea trezirii spre Sinele său si spre Dumnezeu cel adevarat, în curând își dă seama că este singur pe acest drum. Turma … merge în direcția opusă. Trebuie să fim pregătiți pentru asta, să găsim confortul în a fi singuri, neînțeleși de ceilalți, atacati chiar de ceilalti. Este o edevărată artă si un calvar in acelasi timp, traiul printre netreziti, alaturi de netreziti…. dar, ce poate fi mai minunat decat sa il simti pe Dumnezeu cum iti inundă inima cu energia lui… cand simti acea beatitudine, este de neegalat si de nedescris in cuvinte.

 Este deajuns să vă doriti un sfat , un ajutor si veti fi indrumati  si călăuziti  la timpul potrivit, fără chiar să vă dati seama. Ingerii sunt langă voi.
 Doar voi puteti face acest lucru. Cu forta nu se poate ajunge la Dumnezeu. Nimeni si nimic nu vă incalcă liberul arbitru.
 Nimeni nu poate veni in casa voastră si să se apuce să facă ordine , doar voi sunteti stăpani pe spatiul sacru al inimii si mintii voastre. Curătenie faceti doar voi singuri si veti primi ajutor din abundenta dacă il cereti.
  Indiferent prin ce trebuie să treceti pe acest drum, aveti mare grijă să vă  păstrati echilibrul si să vă mentineti cursul caci, foarte usor puteti fi păcăliti si veti iesi de pe cale si astfel destinatia va fi cu totul alta. Depinde doar de voi unde va fi acesta destinatie.
  
  Incăpătanarea de a tine de ceia ce voi ati invatat  fără să doriti să vă puneti macar niste intrebări, nu face decat să nu puteti păsi in noua era si lume a luminii in vibratiile cele noi.
  Cei care au aflat si au inteles deja ce se intamplă, vor trece cu mult mai usor peste tot ce vine si vor avea parte de mai putine probleme pentru că au intelegerea necesară.
 Pentru toti ceilalti , viata va fi din ce in ce mai grea si vor avea tot mai multe incercări, deoarece, putin a mai rămas pană cand vibratiile joase nu vor mai fi admise pe planetă.
  
  Păstrati măcar echilibrul in tot ce faceti. Indiferent cat de greu vi se pare. Incercati!  Viata voastră nu v-a fost impusă de nimeni! Este doar alegerea sufletului vostru, sunt lectiile de care el are nevoie.
      Cu fiecare zi care trece, energiile sunt tot mai multe si mai inalte, ceia ce face ca procesul de trecere la noua lume să se accelereze.
   Măcar de acum inainte , orice ati face , ascultati de inima voastră, de glasul sufletului vostru. Glasul lui e chemarea lui Dumnezeu căci este scanteie din măretia LUI.  
  Nu lăsati mintea să conducă! Ea este dispusă oricand să facă compromisuri mai mult sau mai putin oneste.
Nu vă fie teamă să alegeti sa mergeti către  adevar, către Dumnezeu. La final, după toate,  sufletul vostru va fi iarăsi ceea ce a fost candva… un INGER.
   Namaste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu