marți, 4 iunie 2019

Omul




Omul este material prin corpul sau si deci una cu Dumnezeu în cea mai joasa dintre vibratii. 
Apoi el este un gânditor, mintea lui facându-l sa fie una cu Dumnezeu în planul mental; si este spiritual, fiind una cu Dumnezeu la nivelul cel mai înalt de vibratii.
Este necesar, mai înainte de a aprofunda acest modus operandi al vindecarii, sa întelegem în mod clar ca trupul omului este facut din marea substanta amorfa care este materia prima a Universului însusi, care a fost numit corpul lui Dumnezeu.
Prin urmare, corpul omului nu este deloc un lucru ticalos. El este un templu sacru în care salasluieste Spiritul si prin care Spiritul actioneaza  folosind Legea Mintii. 
Este adevarat, corpul uman este de o vibratie mai joasa decât spiritul sau mintea, fiind mai dens, dar în acelasi timp este substanta spiritului si daca nu prindem în toata claritatea acest adevar, vom pierde mult din cunostintele necesare vindecarii.
Mintea obiectiva a omului este Mintea ratiunii, a alegerii, a dirijarii, si nu creeaza atât de mult cât dirijeaza activitatea creatoare. 
Mintea subiectiva este Mintea creatoare; este acea profunzime enorma a inconstientului în care sunt depozitate toate amintirile gândirii si actiunile trecutului, care nu dispar chiar daca nu pot fi chemate în mod constient, dar care plutesc la suprafata în vise si complexe.
Mintea subiectiva este aceea care conduce diversele activitati ale corpului. Nimic în Univers nu se poate desfasura fara Minte si acest adevar este valabil si pentru corpul omenesc.
Mintea subiectiva este aceea care face inima sa bata, mentine procesul respiratoriu al plamânilor, stimuleaza actiunea digestiva, mentine temperatura corpului, dirijeaza transportul de energie nervoasa si altele, pe care le îndeplineste usorsi fara efort.
Motivul pentru care mintea subiectiva a omului poate face toate acestea este acela ca
ea este de fapt o parte din Mintea Subiectiva Universala.


 Nu judecați niciodată o persoană prin apariția lor exterioară, ca și dvs., acestea joacă doar o parte care este în concordanță cu experiențele de care au nevoie. Prin urmare, luați notă de ceea ce vă propune și învățați toate lecțiile care sunt asociate cu ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu