joi, 6 iunie 2019

Cauza reala a bolii – dr. Frederick W. Bailes



 Cauza reala a bolii se gaseste în starile emotionale de teama, gelozie sau anxietate,frustrari si contradictii (contrarietati), generate de încercarile oamenilor de a obtine fericirea si de a face fata pretentiilor vietii moderne. Impresiile si învatamintele din copilarie pot fi cauze ajutatoare; impactul milioanelor de minti înconjuratoare sigur ca are o influenta determinanta; conversatia rudelor sau prietenilor îi poate afecta.
Se mai poate adauga la aceste cauze o gama întreaga de simptome si insuflarea fricii ce se desprinde din prospectele de desfacere a medicamentelor, precum si din articole sau publicatii de popularizare privind bolile si sanatatea.
Toate acestea nu sunt întotdeauna receptionate constient, si totusi ele creeaza în mod inconstient în minte un fel de complex subiectiv de frica-gând care afecteaza organismul uman zi si noapte, fie ca este treaz sau ca doarme; cu alte cuvinte, se formeaza inconstient un corp subiectiv de gând-frica de care cel afectat nu-si poate da seama.
Atât boala cât si sanatatea îsi au originea în stari mentale corespunzatoare, ca exista o tehnica bine definita de tratament mental si spiritual care pune în miscare Legea Mentala si ca rezultat aduce
sanatatea fizica.
dr. Frederick W. Bailes
                                                                          ***
Stiinta a descoperit  si ea din tainele spiritualitatii.  Sunt multe lucruri demonstrate. Omul, a ales sa nu tina cont de multe adevaruri, afundandu-se pe un drum tot mai departe de el si de Dumnezeu.

Namaste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu