marți, 11 iunie 2019

Invață cum să ajungi să trăieşti in abundență



Abundenta… eternul vis omenesc !. 
  Am obervat un interes deosebit pentru articolele care vorbesc despre abundenta.  
  Provocările vieţii  în societatea zilelor noastre sunt din ce in ce mai acute.  Oamenii ajung incet, incet la limita inferioara a existentei.
  Cine are destula intelegere, vede clar cum societatea in sine, sub toate formele ei, pe toate meridianele lumii, se naruie si se destrama cu fiecare zi, chiar daca la tv si in presa ni se anunta altceva.  
  Multi oameni trec prin momente dureroase ale saraciei…sunt la limita subzistentei.  
  Multi, nici macar nu inteleg CE?  si  DE CE?  li se intampla asa ceva…. Spun simplu;  “Asta e , asa e viata!”  - li se pare fireasca aceasta viata asa cum e si merg mai departe ca niste zombie, fara sa-si puna macar o intrebare. Multi dintre ei , fara a gandi DELOC!    se lasa cumparati pe cativa bani. Nu conteaza si nu le pasa deloc ce li se cere sa faca pentru acei bani . Sunt bucurosi ca ii vad in palma lor….Cam asta inseamna (una din fete) DECADEREA  UMANA!   a acestor zile.
 Nu vă lăsați prinși în iluzia lipsei sau a procesului de gândire, că numai cei norocosi au suficient, iar mulți, trebuie să traiasă fără. Dumnezeu nu face astfel de diferente intre copii lui. Este din belsug pentru oricine si oricat!
   Este insa foarte important, felul in care tu traiesti si gandesti in acest Univers creat de Dumnezeu pentru tine. Legile si caile Lui, sunt cheile care deschid toate usile si fac ca totul sa fie posibil, iar tu trebuie sa ti le reamintesti si sa incepi sa le respecti. Ai fost lasat si esti neanchipuit de liber in tot ce vrei sa faci dar, trebuie sa stii ca atunci cand calci “alaturi”,trebuie sa te astepti la consecinte, caci nimeni si nimic nu e la voia intamplarii. Tot ce este si traim azi in acesta lume a Pamantului, este datorita alegerilor pe care singur omul le-a facut. Traim consecintele alegerilor noastre!
  Fiecare fapta, situatie sau lucru, incepe cu un gand. Transformarea gândurilor, împreună cu înțelegerea că sunteți mai puternic ca si colectiv, vă va conduce către acea viață abundentă pe care ați venit aici si puteti să o experimentați.
  Atata timp insa, cat fiecare va dori sa adune cat mai mult numai pentru el fara a tine cont si de nevoile celui de alaturi, nu se va integra nicicand in Intreg. Daca vreti un exemplu mai simplist; comportandu-te asa aiurea, esti ca si o celula canceroasa dintr-un organ al corpului pe care nu faci decat sa il imbolnavesti.
  Atata timp cat energia voastra va alimenta gandul lamentarii si jalea ca ; “vai , vai ce sarac si amarat mai sunt”, … doar asta va creste in viata ta si mai mult, si de asta vei avea parte la nesfarsit. Daca te incapatanezi si nesocotesti aceste legi ale Universului creat de Dumnezeu, vei vedea cum, mai curand sau mai tarziu, vei aluneca tot mai jos, pana cand iti vei da seama unde ai gresit si te vei hotari sa indrepti greseala.
    Deci; decideți astăzi să schimbați acest gând și să dezvoltați o nouă cale pentru voi înșivă.
  Multumiti cu recunostinta lui Dumnezeu pentru fiecare strop de care va bucurati, si maine ve-ti primi mai mult. Chiar daca ti s-au pus pe umeri raspunderi grele, poarta-le cu voiosie si sa nu te lasi incovoiat de povara lor. Aminteste-ti ca Dumnezeu niciodata nu iti pune pe umeri greutati mai mari decat poti sa duci, fara sa iti dea ajutorul si forta necesara pentru aceasta. Tu trebuie doar sa ai incredere in EL si sa faci o alegere cat mai inteleapta.
   La fel de importanta este si credinta ta. Sa nu iti inchipui ca daca “ti-ai facut datoria” si ai mers la biserica, aia se numeste credinta.  
  Cand asculti de linistea Lui, acea voce calma si blanda dinlauntrul tau, incepi sa te deschizi ca o floare frumoasa si sa iti dai seama ce viata reala, practica si minunata este aceasta. Nimic nu se poate situa in afara planului Lui Dumnezeu, deci potriveste-ti pasii dupa masura si ritmul sau, nu impotriva sa.
  Incepe deci chiar de acum sa-ti dezvolti constiinta, sa traiesti si sa lucrezi gadind la intreg, si vei vedea cum conceptiile si atitudinea ta se vor schimba. Odata cu ele si viata ta. Esența prosperității este în jurul tău.
Orice creatie, incepe cu un gand. Ai grija ce gandesti ce atitudine ai si cum traiesti. Totul este in mana ta.
Dumnezeu ti-a dariut totul!
Fii intelept !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu