sâmbătă, 8 iunie 2019

Nu ignora puterea divină !


    
   Dovezile existenţei unei Realităţi Superioare nu pot fi căutate printre argumentele intelectuale,  ci în schimbarea pe care o produce în noi divinul dinăuntrul şi din afara noastră.
  Pentru a putea vedea si simti lumina si adevarul lui Dumnezeu, este neaparat necesar sa eliberati frica.
 Călătoria noastră spirituală este o cale de a ne preda gândurile de teamă și de a ne permite să primim inteligența infinită creativă a Universului. Când avem gânduri care se bazează pe frică, ele umbresc posibilitățile care există în același timp.
   Eliberarea de frica , recunostinta si bucuria pentru fiecare lucru mărunt din viata ta,  fac posibila fuzionarea completă cu divinul, te aliniază cu spațiul Inteligenței Infinite, în care se întâmplă miracole.
   Dacă ati ridicat constiinta voastră, dacă trăiti deja asa fără frică cu bucurie si recunostintă, dacă sunteti atenti, in viata voastră, daca ascultati si luati aminte la soapta ingerilor care va invata, puteti spune ca miracolele se manifestă deja.  Lumea ta intră cu fiecare pas in Raiul mult dorit. Ai să constati  cum in viata ta,  apar si se implinesc dorintele tale, de la cele mai marunte in care iti doresti sa vină autobuzul in statie , pană la cele legate de abundenta din casa si de pe masa ta.
   Nu ignora puterea divină ! Dumnezeu există si el  primeste deja la sanul său pe cei care au ales Lumina. Că ii  primeste deja la sanul său , nu inseamană  că au murit, ci că sunt iubiti si binecuvantati si că sunt ocrotiti . Păsiti cu incredere pe acest drum al luminii si iubirii divine,  si viata voastră se va schimba negresit.
  Nu este deloc greu sa te schimbi. Trebuie doar să  intelegi că e necesar să schimbi felul in care gandesti, să vezi ce trebuie să schimbi la tine, ascultati sfaturile ingerilor si să te apuci de munca cu tine insăti.   
  Sigur că la inceput este mai greu să te dezveti pe rapid de unele lucruri gresite(pe care foarte multi au ajuns si le consideră normale),  dar invătul are si dezvăt, asa că se poate cu putină atentie ; la ceea ce spuneti, ceea ce faceti, ceea ce ganditi.
 Nu va faceti griji legate de viitor, ci de cum voi percepeti acel viitor, cum il creati. Priviti mereu cu sperantă  si cu optimism.
Aveti o mare putere in voi, puteti să luati măsurile necesare să rezolvati probleme care pot fi rezolvate de voi, puteti să faceti planuri pe termen lung.
Timpul este aproape ! Alegeti si voi  sa mergeti către lumina divină.  Alegeti să traiti ca un inger pentru a va bucura de iubirea Divina!  Nu ratati acest moment , căci va veni o clipă , cand va fi poate prea tarziu.
Dovezile existenţei unei Realităţi Superioare nu pot fi căutate printre argumentele intelectuale,  ci în schimbarea pe care o produce în noi divinul dinăuntrul şi din afara noastră.

Si asa este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu