duminică, 9 iulie 2017

Jocul Vietii si cum sa il joci


Ne vindecăm adeseori de defectele noastre cînd le întâlnim la alţii.
'Nu rezistaţi răului! NU VA LĂSAŢI IMPRESIONAŢI DE RĂU, CI INVINGEŢI RĂUL PRIN BINE !'
Nimic în lume nu poate să se opuna unei persoane care este absolut nerezistentă!
Chinezii spun că apa este elementul cel mai puternic pentru că este perfect nerezistentă. Apa poate să erodeze stânca şi să măture totul în calea ei. Iisus Hristos a spus: 'Nu rezistati răului', căci El ştia că în realitate nu există rău, prin urmare nu este motiv să-i rezişti. Răul iese din imaginaţia iluzorie a omului, adică din credinţă în două puteri: Binele şi răul.
După o veche legenda, Adam şi Eva au mîncat fructul din arborele iluziei şi au distins astfel două puteri în loc de una singură, care este Dumnezeu. Prin urmare, RĂUL ESTE O LEGE FALSĂ PE CARE OMUL A ELABORAT-O din cauza unui psihom sau a adormirii sufletului, ceea ce înseamnă că omul a fost hipnotizat de credinţa în pacat, boală, moarte, etc., de gîndirea carnala, şi astfel, faptele sale şi corpul sau au luat forma iluziilor sale.
SUFLETUL ESTE SUBCONŞTIENTUL şi că TOT CEEA CE OMUL RESIMTE PROFUND, ÎN BINE SAU ÎN RĂU, ESTE REPRODUS DE ACEST FIDEL SERVITOR.
CORPUL SAU ŞI FAPTELE SALE REPREZINTA CEEA CE EL ŞI-A IMAGINAT.
De pildă, bolnavul şi-a imaginat boala; săracul, sărăcia; bogătaşul, abundenţa.
Oamenii mă întreabă: 'Cum poate un copil să atragă boala, cînd el este atât de mic, încât nici macar nu ştie ce înseamnă aceasta?'. Eu le răspund că aceasta este posibil, deoarece copiii sunt sensibili şi receptivi la gîndurile celor care-i înconjoară şi că deseori ei exteriorizează temerile părintilor săi. Am auzit într-o zi un metafizician afirmînd: 'DACĂ NU VA DIRIJAŢI SINGURI SUBCONŞTIENTUL, ALTCINEVA O VA FACE PENTRU VOI!'. Mamele atrag în mod inconştient asupra copiilor, bolile şi dezastrele temîndu-se încontinuu şi pândind simptomele.



Florance Scovel Shinn – JOCUL VIEŢII şi CUM SĂ-L JOCI  LEGEA NEREZISTENŢEI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu