marți, 18 iulie 2017

Lipsa constiintei



Lipsa unei constiinte duce omul spre comportamente animalice.
Pe planeta acum avem ceea ce se numeste constiinta animalica.Sunt multi care nu detin o constiinta umana dezvoltata.Pe acestia ii recunoasteti dupa modul de actiune.Nu accepta schimbari,nu sunt de acord cu lucruri futuriste,cu idei noi,sunt combatanti pe primul loc a ceea ce se vrea ca si schimbare,saritori in sus cand cineva incearca sa le ia ce ei cred ca este adevar.Mai pe scurt,lipsa constiintei duce omul spre actiuni animalice.Ce diferenta este intre o maimuta si un om care nu vrea sa invete nimic? Va spun eu,niciuna.Omul se comporta fix ca animalul care nu are pic de constiinta.

Lipsa unei constiinte in timp indelungat va da nastere unei specii de om numita omul fara cap,sau zombii.Credeti ca nu exista zombii? Ba da exista,sunt acei oameni care merg prin viata de parca sunt masini.Nu o sa vedeti la ei vre-o schimbare,vre-un accept de ceva nou.Este foarte greu sa iesi din acest timpar,pentru ca nu ai cap sa o faci.Nu vezi ca gresesti,nu vezi ca cine conduce lumea iti baga pe gat tot felul de idei idioate,care te fac pe tine omule faRa minte si mai idiot decat esti tu de felul tau zilnic.
Aveti grija ca idiotenia se cultiva extrem de usor.Sa fi destept este cam greu,pentru ca si desteptaciunea aceasta este de doua feluri.Una este sa fi destep sa inveti ce iti preda aceasta lume,alta este sa fi destep si sa descoperi ce iti ascunde aceasta lume.

Aveti grija de voi,nu o sa cultive nimeni in capul vostru desteptaciune.Aceia o cultivati singuri pentru voi.



ESTI MAI DESTEPT ASTAZI FATA DE IERI ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu