luni, 10 iulie 2017

Viata este o oglinda



VIAŢA ESTE O OGLINDĂ, ŞI NOI VEDEM în CELĂLALT PROPRIA NOASTRĂ REFLECTARE. A trăi în trecut este nefast şi, în acelaşi timp, este o violare a legii spirituale. Iisus Hristos a spus: 'ACUM este ziua propice, ziua mîntuirii!'.
Soţia lui Loth a fost preschimbata în statuie de sare pentru că a întors capul.
TRECUTUL ŞI VIITORUL ÎŢI FURĂ TIMPUL.
MAI BINE SĂ BINECUVÂNTEZI TRECUTUL ŞI SĂ-L UIŢI, SĂ BINECUVÂNTEZI VIITORUL CU CERTITUDINEA CĂ-ŢI VA ADUCE BUCURII FĂRĂ DE SFÂRŞIT. ŞI SĂ TRĂIEŞTI DIN PLIN PREZENTUL.

A trăi în momentul prezent este esenţial.
'Trăieşte din plin această zi!'  Omul trebuie să fie spiritual în alertă, să prindă mereu intuiţiile sale, nelăsând să-i scape nici o ocazie.
De cum va treziţi, faceţi o afirmaţie! De exemplu: 'Facă-se voia Ta, azi! Azi este o zi plină de realizări; eu mulţumesc pentru această zi perfectă! Miracolele se succed şi nu se mai opresc!'. Faceţi-va din aceasta o obisnuinta şi veţi vedea minunile apărând în viaţa voastra.
ABUNDENŢA ESTE DREPTUL DIVIN AL OMULUI! El are dreptul la mare abundenţă! 'Hambarele sale trebuie să fie pline şi chiar să-i prisosească!' Iată ideea lui Dumnezeu pentru om, şi când acesta va îndeparta barierele sărăciei, pe care el însuşi şi le-a format în conştiinţa, Vârsta de aur va străluci pentru el şi fiecare dintre dorinţele sale va fi îndeplinită!


Florance Scovel Shinn – JOCUL VIEŢII şi CUM SĂ-L JOCI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu