luni, 14 mai 2018

Locatari a doua lumi,lumea reala si lumea iluzorie




Suntem atacati permanent de toate lucrurile rele care ne inconjoara,deci fiti foarte atenti.Eu va spun doar atat,mare grija cu mintea voastra,chiar si ea va poate fi dusman daca este prea micuta.
Traim in iluzie,deci avem doar iluzii,nimic concret nu se face in lumea aceasta,toata lumea trage pentru ea,si niciunii pentru intreg.
Trebuie mai intai de toate sa fiti un intreg ca sa mearga lumea voastra,asa ca fiti un intreg.
De ce spun ca traiti in doua lumi? Acasa la voi este o lume,in afara casei o alta lume,deci voi pe care o alegeti? Sigur,o alegeti pe aceia de acasa ,daca sunteti acasa,iar daca sunteti in afara casei ,o alegeti si pe aceia,deci,pana la urma care este lumea voastra? Nu puteti trai in doua lumi,asta este foarte clar,traiti o mare iluzie,voi nu aveti nicio lume.
Lumea reala este si lumea de acasa,dar si lumea din afara casei,iar voi traiti cu iluzia ca undeva in cele doua lumi este lumea voastra.Probabil ca este aceia unde va simtiti bine voi.
De ce ati trai in doua lumi? Nu credeti ca trebuie sa le adunati si sa faceti una singura? Va place iluzia?
Atata vreme cat este aceasta separare,voi traiti in doua lumi,cea iluzorie creata de mintea voastra,si lumea reala de care va loviti zilnic.


Pace si iubire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu