luni, 21 mai 2018

Mizeria lumii




Ce usor este sa condamni situatia in care a ajuns lumea si sa te plangi de ea, gasind ca toti sunt vinovati de mizeria generala, in afara de tine!
V-ati gandit vreodata ca toti la intreg am adus mizeria ce o avem acum in viata noastra? Toti suntem vinovati de ceea ce avem.Dam vina pe sat si satul suntem tot noi.
Nu stim sa facem nimic bun,sau bine,an de an apar tot felul de probleme la nivel global,acceptam legi care ne strang tare de tot cu usa,acceptam mizeria alesilor nostrii,mai suntem si noi prosti uneori ca nu stim sa ne descurcam cu propria noastra viata,sigur ca mai sunt si fiinte ce nu au cap la propriu de prosti ce sunt,si ne cam lovin de ei aproape zilnic,si uite asa avem un tablou sumbru rau de tot.
Mizerie am avut si in trecut cu carul,avem si in prezent ,ca doar suntem experti in a face lumea aceasta o mare mizerie,si sigur ca parca vad ca si viitorul ne prezinta tot cam aceiasi stare ,pentru ca asta suntem si noi,tot o mizerie ce se tot propaga peste ani ,iar noi nu facem nimic sa scapam din starea asta mizerabila.
Oare vom invata vreodata sa cultivam in noi frumosul,dar si in jurul nostru? Cam cat la suta credeti ca detineti voi frumusete in voi? Eu zic ca omul normal are cam putin frumos in el,are numai idei ciudate,ce creaza societatea aceasta asa cum o vedeti acum,adica nu au nimic bun in cap marea majoritate.


Afirmatie
Sunt atent ce gandesc ,nu ma incolonez cu lumea,stiu ca exista mizerie in jurul meu,ma feresc  de ea.
Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu