marți, 15 mai 2018

Mesaj de la Federatie

Traducere google



Selamat Jarin! Ne întoarcem, dragi Hearts, cu mult mai mult pentru a discuta cu voi! Lupta continuă dintre Lumină și întuneric din acest domeniu se apropie de un punct crucial. Multe evenimente din ultimele săptămâni au creat o deschidere pentru Lumină. Într-adevăr, strategia cuprinzătoare este de a oferi partenerilor noștri ai Pământului beneficii foarte necesare. Înfrângerea inevitabilă a cabalului continuă. O strategie de cabal după cealaltă este în scădere. Pe măsură ce cabala slăbește, calitatea de membru se diminuează. Între timp, Lumina se consolidează pe măsură ce piesele de puzzle intră în loc, care vă vor asigura libertatea. Pacea, prosperitatea și noua ordine guvernamentală se apropie tot mai mult în fiecare zi.

   După cum știți, mass-media dvs. de masă ignoră majoritatea lucrărilor bune realizate de țările BRICS și de aliații noștri ai Pământului. Acest moment din istorie este un punct de cotitură transcendent pentru tine. Întunericul a controlat această realitate de aproape 13 milenii. Realitatea în care trăiești se transformă treptat. Aliații noștri din Pământ lucrează cu o diligență extremă pentru a se asigura că bogăția lumii voastre este distribuită celor care sunt adânc dedicați alocării corespunzătoare a acestor fonduri pentru proiectele umanitare.

   Pacea globală se referă la crearea unei realități mai bune. Se bazează pe o rețea organică de conștiință, creată de un sentiment de sine în continuă creștere și inițiată de lucrările interioare ale Luminii. Rezultatul acestei conștientizări în creștere este un sistem cu mai multe niveluri conceput pentru a stimula cooperarea, pacea și reciprocitatea culturală. Fiecare națiune are o obligație durabilă de a oferi oamenilor săi hrană, adăpost, îmbrăcăminte, asistență medicală și un mediu durabil și fără poluare. Cel mai important, ei sunt însărcinați cu protejarea libertății și a suveranității personale a fiecărui cetățean. Acestea sunt drepturile omului neatins.

   Așa cum am discutat în mesajele anterioare, voi sunteți pregătiți pentru activarea a trei noi chakre: "binele visei" din spatele capului; timusul, situat în pieptul superior deasupra inimii; și diafragma, chiar deasupra plexului solar. Aceste chakre noi pot să înceapă cu disconfort ușor și potențial pentru simptome asemănătoare gripei, precum și dureri de cap, pierderea periodică a echilibrului și fluctuații ale temperaturii corpului. Integrarea corpurilor voastre fizice, mentale, emoționale și spirituale intră într-o nouă fază. Fluxul continuu de frecvențe mai mari care bombardează Pământul în acest moment accelerează perfecționarea și integrarea noului sistem de 13 chakre. Aceste modificări aduse corpului fizic, care te pregătesc pentru sosirea noastră, înseamnă "a porni" abilitățile tale telepatice naturale, făcând mult mai ușor pentru noi să ne raționalizăm interacțiunile cu tine

Salutări, noi suntem maestrii voștri Ascensionați. Vom veni săptămâna aceasta să vă vorbim despre Comuniune, pe care noi o definim ca împărtășirea sau schimbul de gânduri și sentimente intime, mai ales atunci când acest schimb este la un nivel spiritual. Comuniunea creează o comunitate sacră de credincioși care mențin o conștiință comună despre ei înșiși și viețile lor. Vă permite să construiți un câmp dinamic de colaborare menit să îngrijească fiecare individ și întregul colectiv. Comuniunea permite fiecărui participant din grupul dinamic să-și dezvolte potențialul fiecărui membru.

   Membrii acestei comunități din ce în ce mai numeroase se întâlnesc și discută despre ceea ce credințele lor interioare implică cu adevărat în societate în ansamblu. Acest acord spiritual te eliberează să reînnoi cine și ce ești și cum îți îndeplinești afacerile de zi cu zi unul altuia. Pe măsura creșterii conștiinței împărtășite, ea produce o aură interioară de sprijin și relaxare spirituală. Această dinamică energetică comună lărgește în continuare domeniul conștiinței, permițându-i să-și atingă propriul potențial plin și unic. Puteți înțelege de ce Comuniunea este un pas atât de important în crearea noii tale societăți galactice.

   Acest câmp dinamic permite dezvoltarea unui sistem organic, îmbunătățind modalitățile inovatoare de rezolvare a problemelor comunității. Comuniunea implică o reînnoire zilnică a numeroaselor percepții spirituale pe care individul și colectivul le împărtășesc grațios unul cu celălalt. O modalitate de a implementa acest lucru este prin ritual. Cu toate acestea, comuniunea este mai mult decât pur și simplu un ritual spiritual. În timp ce pentru mulți, Comuniunea poate părea puțin neavă, pentru noi este o practică care ține comunitatea într-o practică care se dezvoltă și se împlinesc în mod spiritual. Este un mijloc holistic de a vă extinde conștiința, de a urmări fiecare membru să crească în moduri noi și puternice. Când intenționați cel mai bine pentru dvs. și pentru ceilalți, numai evenimentele cele mai pozitive se pot manifesta inevitabil în realitatea voastră.

   Astăzi am discutat câteva dintre situațiile care vă afectează. Evenimentele actuale se instalează în locul care vă va transforma lumea și, făcând astfel, o veți îndepărta de ororile întunericului, de bucuria și de bunătatea Luminii. Cunoașteți, dragi, că nenumăra ofertă și Prosperitatea fără sfârșit a cerului sunt ale voastre! Așa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian pentru Be One! Și Be in Joy!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu