marți, 15 mai 2018

Lucrator in Lumina




Sunteti Lucratori in Lumina,sau fiinte trezite care ajuta pe cei de langa ei,sau cei ce cer acest ajutor? De fapt nici nu ar trebui sa va amestecati in viata cuiva,decat daca acel cineva a gasit drumul pe care si voi il parcurgeti si are nevoie de indrumare,atunci da,sa ii ajutati sa inteleaga ce au descoperit.Poate pe voi nu va ajutat nimeni si ati gasit voi drumul ce il parcurgeti acum,este foarte bine,dar nu se intampla asa poate cu multi oameni ,lor le trebuie indrumatori cand ajung la aceste adevaruri despre lumea reala.
Adormitul crede in anumite lucruri,trezitul stie cam unde este adevar si unde este minciuna,asa ca daca este destept suficient nu o sa se mai amestece cu netrezitul,decat in circumstante unde chiar nu are incotro.
Lucrator in Lumina inseamna fiinta care munceste pentru cel de langa el, cel putin o data pe saptamana,aduce intelegere adormitului,sau il ajuta cu alte lucruri.Puteti sa faceti aceasta munca macar cu un sfat,si sigur fara sa deveniti prea prezenti in viata celui ce voi il puteti ajuta ?
Lucratorul in Lumina stie clar ce este in aceasta lume,pentru el putine secrete mai sunt de atins,el munceste pentru umanitate,face lucrurile bine.

Namaste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu