marți, 1 mai 2018

Mesaj de la Federatia Galactica


Tradus cu google



Selamat Balik. Să ne reluăm privirea la ceea ce se întâmplă în jurul lumii voastre. Aroganța întunecată a întunericului, care nu îi permite să se confrunte cu realitatea nouă și în creștere, permite în continuare filtrului de lumină în spatele lor. Aceasta face ca Lumina să se poată îmbina în coaliții noi și mai bune, care să permită, de asemenea, prosperitatea să iasă din întârzierile nesfârșite cauzate de întuneric. Federația Galactică își intensifică penetrarea defectelor în creștere în strategiile vechi ale Cabalului. GF a realinat un număr de flote de apărare și le-a alocat mai aproape de Pământ. Aceste forțe au învins în mod constant întunericul ori de câte ori a ales să-și mențină poziția de putere și să lupte. Situația atinge acum punctul critic atunci când întunericul nu mai poate alege să reziste. Încearcă cu disperare să găsească niște piloți care vor lucra eficient împotriva Luminii. Kabal pierde navele și personalul, o dilemă care are un impact asupra sensului său de putere.

   Astfel, întunericul încearcă să descopere o nouă strategie pentru bătăliile sale pentru a le permite să mențină controlul. Acest lucru creează, de asemenea, pierderi serioase în forțele defensive și ofensive ale întunericului. Ei își dau seama că nu mai pot menține controlul și persistă în întârzierea evoluției voastre. Lumina se îmbarcă într-o operațiune de ștergere pentru a elimina calea pentru victoria inevitabilă. Ni se pare că dispersarea mult așteptată a prosperității promise se apropie de a fi realizată în fiecare minut din fiecare zi care trece. Forțele Luminii țese într-o nouă abordare care se dovedește a fi destul de reușită. Această strategie va aduce în cele din urmă numeroase evoluții noi ... reevaluarea monedelor, banii în aur, GCR, divulgarea, eliberarea tehnologiilor, primul contact etc.

   Suntem în faza de tranziție de la întuneric la Lumină. Această creștere a Luminii încetinește, de asemenea, schimbările care se manifestă pe Gaia. Întunericul folosește cutremure, războaie meteorologice, chemtrails, incendii, printre altele, pentru a distruge planeta și oamenii ei. Schimbările recente permit lumii să încetinească aceste evenimente ale pământului dezastruos, pe care cabalul este înclinat să continue. Atunci când NESARA / GESARA este în mod oficial, toate întunericurile vor fi oprite. Odată ce acest lucru se întâmplă, Lucrătorii de Lumină vor fi chemați să intre și să reconstruiască o lume bazată pe cooperare, armonie și pace. Mai multe au loc în spatele scenei decât ar putea fi raportate vreodată în multe dvs. de știri.
O altă problemă continuă este calea Siriei și a Coreei de Nord spre pace. Deși vechea retorică de război încercată și adevărată nu funcționează așa cum o făcuse odată, cabala continuă să folosească războiul ca un instrument de frică pentru a menține masele într-o panică. În spatele scenei, discuțiile de pace ajung până în momentul în care se formează acorduri. Dintre acestea, motivele pentru care anunță complianța NESARA / GESARA devin mult mai evidentă pentru cei care înțeleg ce se întâmplă de fapt. Când cercetați evenimentele actuale ale planetei, vă încurajăm să utilizați discernământul. Această nouă lume pașnică și armonioasă începe să se manifeste în locul amenințărilor din trecut ale războiului înfloritor, care păreau inevitabile. Acum, multe dintre ele pot fi evitate. Păstrați viziuni ale păcii în prim-planul meditațiilor dvs. Zilnice
...........
Binecuvântări, noi suntem maestrii voștri Ascensionați. Noi venim la începutul unei noi ere în istoria voastră. Întunericul și mizeria lui încep să se estompeze din realitate. La rândul său, Lumina începe să dezvăluie cât de puternică a devenit ea. Toți înțeleg că se formează o întreagă secvență de noi relații. Cei întunecați se luptă să găsească o modalitate de a opri Lumina. În acest nou domeniu suntem martorii discuțiilor de pace care până acum au fost considerate nebuni. Această nouă coaliție de Lumină provoacă prăbușirea celor care, în numele întunericului, au obstrucționat sau întârziat creșterea în conștiință. Așadar, am acumulat coaliții puternice de aliați care nu au avut parte de probabilitate, care organizează o forță neînduplecată și tenace, care nu poate și nu va fi ignorată.

   Acum, acest nou peisaj al Luminii ascultă tuturor o zi nouă, victorioasă și prosperă. Acum, este posibil să începem să vedem cum se vor întâmpla noile prosperități. Este această forță care se află în centrul tuturor lucrurilor care se desfășoară. Pe măsură ce Lumina adună puterea, întunericul vede vechile sale căi dispărute rapid. Împărțirea și cucerirea nu mai funcționează. Acest adevăr ne aduce bucurie și Victorie la Planul Divin. Pe măsură ce lista inculpărilor crește, întunericul constată că nu mai pot supraviețui conștiinței în creștere a omenirii. Ea devine o anihilare a celor care odinioară au condus cu o asemenea aroganță uluitoare. Zilele domniei lor sfântă se apropie de sfârșit. Aleluia!
Ne apropiem de o nouă eră, când ceea ce rămâne din întuneric este menit să dispară rapid. Noi, Maeștrii, suntem îndurați de ceea ce se manifestă acum în jurul lumii voastre. Pe măsură ce întunericul devine mai subțire, devine clar cine va fi victorios. Este Lumina și pentru ce stăm? libertate, prosperitate, pace și o nouă guvernare. Anunțurile oficiale așteaptă în aripile care urmează să fie proclamate. Stai așa și priviți ce suflă vântul ... o nouă societate galactică. Vechile căi de divizare, separare și război nu mai funcționează. În locul lor este expansiunea noii noastre conștiințe Unitate. După un început lent, își câștigă viteza și forța colectivă. Urmați pentru debutul unei zile noi! Cu toate acestea, ați experimentat prea multe întârzieri și frustrări. Se apropie timpul pentru ca acest nou mod să fie pus în mod oficial. Știți că această nouă epocă de prosperitate care vine și acest timp pentru pacea globală trebuie să fie asistată de toți.

   Astăzi, am abordat câteva elemente care au condus la evenimente care vor schimba lumea ta spre bine. Este esențial să rămâi pozitiv. Vă îndemnăm să renunțați la sentimentul dvs. continuu că niciun lucru nu se schimba sau că, într-un fel, schimbările sociale, economice sau monetare care se apropie nu se pot întâmpla. Depășiți această neîncredere și știți că tărâmul vostru se află în mișcarea transformării! Știți, dragi, că nenumărația de aprovizionare și prosperitatea fără sfârșit a cerului sunt, într-adevăr, ale voastre! Așa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian pentru Be One! Și Be in Joy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu