marți, 8 mai 2018

Viata mea este frumoasa



Asa sa spuneti mereu.Asta inseamna ca ati evoluat,ca ati invatat ce cai sa parcurgeti zi de zi.Ati trecut peste neintelegeri,ati adoptat un alt stil de viata,deci sunteti impliniti,fericiti,si pe drumul acela pe care altii nu prea stiu sa il parcurga,drumul evolutiei proprii.
Daca spuneti ca sunteti fericiti,ca viata va este frumoasa,ati realizat multe pentru voi.Ati scapat de multe lucruri rele,sunteti acolo unde sufletul vostru a dorit sa ajunga.
Ca sa aveti o viata frumoasa ,trebuie sa vreti sa o aveti asa,si veti face de toate  ca sa fiti fericiti,adica veti inlatura lucrurile care va aduceau nefericire si neimplinire.
Ce faceti voi sa aveti o viata frumoasa? In primul rand sa faceti o lista cu ce va nemultumeste pe voi,si pe urma sa incepeti sa scapati de nemultumiri,sa ramaneti doar cu ce va aduce implinire,fericire si frumusete.
Poate este greu sa inlaturati lucrurile rele din viata voastra,dar nu imposibil,asa ca treceti la treaba si aduceti-va implinirea si fericirea in viata voastra.

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu