vineri, 18 mai 2018

Lumea




Nu te lasa atras in vartejul conflictelor si nenorocirilor care bantuie acum in lume.
Nu incercati sa intrati in anturajul acesta al barfelor despre lume,despre ce ce petrece in lume ,decat daca stiti cu adevarat ce se petrece.Ati da cu parerea intr-o problema ce o intelegi tu cu mintea ta mica de om ,inseamna ca nu pricepi nimic,iti faci o parere gresita despre lumea ta.
Lumea ta este destul de zbuciumta,nu este nimic bun prin jurul nostru,asa ca haideti sa vedem adevarul,nu ce ar vrea mintea noastra sa vada in jur.
Avem conflicte peste tot,avem probleme mari de tot,avem indobitocirea populatiei de catre o clasa de oameni ce se simt stapanii lumii,avem si iar avem de toate felurile de probleme.
Nimic bun nu poate sa iti aduca aceasta lume asa cum este ea structurata acum,deci ce asteptam noi? Poate sa vina ziua de maine in speranta ca ceva mai bun vom avea .
Oamenii isi vad de viata lor,unii habar nu au ce se petrece prin aceasta lume,asa ca daca noi asteptam vre-o trezire la scara planetara ,este ca si cum nu am sti adevarul acestei lumi.Nu o sa avem o schimbare la scara planetara,ca sunt prea multi adormiti.Acestia nu se vor trezi ca nu au cap sa o faca,vom avea ce vedem acum multi ani de acum incolo, daca nu vom face schimbari .
Am mai pus pe blog citiri de constiinta la nivel planetar,ele fiind foarte mici in ultima perioada.Nu stiu ce se petrece,dar este clar si dupa comportamentul oamenilor ca ceva se intampla in constiinta,si nu este deloc de bine,se vede dupa comportamente ca a scazut constiinta la scara planetara.De ce oare se intampla asa ceva,probabil ca este o retrogradare in constiinta,adica Dumnezeu a intervenit si a dat pedepse de retrogradare in constiinta tuturor celor ce habar nu au pe ce lume traiesc.

Afirmatie

Sunt constient de viata mea,am grija de constiinta mea,sunt atent la mine,las lumea cu problemele ei,eu ajut doar daca sunt necesar in anumite locuri.
Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu