duminică, 27 mai 2018

Nu lasa pe nimeni sa iti spuna ce sa faci si ce sa nu faci




Daca vrei sa fi stapan pe propriile decizii, sa nu lasi pe nimeni sa iti de-a o directie,fa doar ce vrei tu sa faci,si sa nu iti pese ca altii nu privesc cu ochi buni ceea ce faci tu.
Avem liber arbitru,si bine ar fi sa intelegeti ce inseamna acest liber arbitru in viata voastra.Faceti ce va doriti,cu conditia sa nu prejudiciati pe altii,adica sa nu cumva sa faceti rau cuiva,in rest pentru voi sa decideti asa cum va place voua,avand grija sa nu va faceti rau singuri.
Fiti foarte atenti cu viata voastra,fiti la comanda ei,nu lasati pe nimeni sa va conduca destinul,pentru ca nimeni nu stie ce va place,sau ce aveti voi nevoie.
Daca ati evoluat destul, veti sti ce drum sa apucati in viata,si daca totusi mai si gresiti este bine sa constientizati,si cat mai repede sa schimbati greselile in lucuri bune.
Intodeauna sa fiti stapani pe viata voastra,sa faceti lucrurile bine,si sa nu lasati pe nimeni sa va conduca viata,pentru ca atunci veti face ce spun altii,nu ce va doreste sufletul vostru.

Afirma adesea
Sunt constient de viata mea,fac numai ce eu doresc,dar ascult si de altii numai daca aceia au destula intelepciune sa imi predea si mie o lectie de viata.
Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu