sâmbătă, 2 decembrie 2017

Ce se afla in tine



Ceea ce se afla in adancul tau, se va reflecta in afara.
Intodeauna asa va fi,pentru ca nu are cum sa fie altfel.Omul nu poate face ceva in afara lui cu mintea sa,decat cu ce are in mintea sa,asa ca,daca vedeti ca unii fac numai greseli in viata,sa stiti ca acolo in capul lor nu exista prea mare constientizare a cum sa isi duca viata.
Acest ceva din voi toti face constiinta comuna,adica cea planetara,de aceea cand se citeste constiinta planeta se vede asa mica.La gramada suntem toti un Unu,deci o singura constiinta,deci daca avem printre noi constiinte mici,acel procent va scadea drastic.
Sunteti o constiinta mare,sau una mica ? Analizati-va si va veti da seama dupa modul cum ganditi unde va situati.
Sunteti in cautare de nou,atunci clar sunteti pe un drum ce o sa va aduca informatii noi,un nou drum.
In aceasta lume avem lucruri urate pentru ca sunt oameni urati la minte.Nu poti crea un razboi,sau un antentat la viata cuiva,daca ai minte evoluata.Va dati seama ca cei ce creaza razboi in orice forma sunt oameni fara o constiinta,multi dintre ei schizofrenici.Lipsa constiintei sa stiti ca inseamna de fapt boala mentala,adica schizofrenie la un nivel maxim.Acestia vor avea numai idei urate,numai greseli in viata lor.
In fiecare zi sa va analizati comportamentele care le-ati avut pe parcursul intregii zile,asa veti sti clar pe unde ati gresit,ce este de corectat la voi.Greseli mici se mai admit,mai ales cele facute fara intentie,deci sa nu fiti cu voi prea duri cand vedeti ca ati gresit neintentionat,se intampla,aveti doar grija sa nu se mai repete,pentru ca atunci chiar nu ati inteles cum sa rezolvati acel ceva gresit.
Ceea ce se afla in tine omule,acel lucru este si in jurul tau.Lipsa cap aveti,lipsa viata frumoasa veti avea,deci aveti grija sa ganditi profund inainte sa faceti un lucru,sa corectati rapid greselile,si sa invatati ce inseamna iubirea neconditionata fata de tot si toate.

Afirma adesea

Sunt un om ce stie ce este bine si ce este rau,sunt atent cu mine,si cu cei din jurul meu,am grija sa ma analizez profund,si nu voi improsca niciodata pe nimeni cu mizeria din mine.

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu