vineri, 22 decembrie 2017

Cum ma descurc in lumea aceasta


Cam greu sa ne descurcam intr-o lume ca aceasta,si mai ales daca esti si un trezit.Mai gresim,este omeneste,mai facem si lucruri ce nu ne plac,dar oricum ar fi ,trebuie sa invingem.De multe ori suntem obligati sa mergem cu valul,si bine ar fi sa fie un val de bine,nu unul de rau,iar daca este unul care nu ne place trebuie sa ne descurcam si asa.Este greu,dar daca avem putina constientizare a ce se intampla reusim cu intelepciune sa rezolvam problemele.

Unii se cred treziti doar pentru ca citesc anumite lucruri ce pentru altii nici nu exista,sau nu le-ar accepta,ma refer la ce este acum pe net cu extraterestrii.Nu esti un trezit daca esti cititor fidel al unor lucruri,ci doar atunci cand faci lucrurile bine.
Intalniti poate zilnic oameni ce se cred destepti ca au scoli,ca au bani,ca au mai multa inteligenta ca voi,si totusi sunt niste fraieri ce umbla ca orbii prin propriile vieti,sunt niste biete creaturi fara constiinta,nu fac nimic bun,nu stiu nimic,nu s-ar descurca in nimic ,si totusi se cred deasupra multora.

In fata acestor elemente care foarte usor va pot pune jos trebuie sa fiti foarte constienti de voi,de puterea voastra de ai invinge,ca cei fara cap sunt foarte puternici cand este vorba sa faca rau.Raul in orice forma ar fi el tot rau ramane,chiar de este mai putin rau perceput de voi.
Ca sa reusiti in tot si toate trebuie sa priviti de sus totul,sa nu traiti dramele lumii,sa fiti linistiti sufleteste,sa actionati cu cap in tot si toate.

Afirmati

Sunt constient ca traiesc intr-o lume rea,oamenii sunt rai in mare parte,eu doresc sa nu ma implic in nimic din jurul meu,invat sa fiu fericit si intr-o lume urata.

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu