marți, 19 decembrie 2017

Cum actionez daca doresc ceva



Trebuie mai intai de toate sa iti doresti ceva ca sa poti sa si actionezi,iar daca chiar va doriti ceva, trebuie sa cam faceti totul ca sa obtineti ce va doriti.Sigur,nu sa calcati pe cadavre pentru a obtine ce va doriti.
Mai intai de toate trebuie sa fiti constienti daca acel ceva dorit se poate obtine cu posibilitatile care le aveti la indemana in momentul cand va apucati sa actionati pentru obtinerea a ceva dorit de voi.
In al doilea rand trebuie sa fiti constienti si ca se poate sa nu obtineti acel ceva,deci nu uitati nici asta.Ca sa obtineti,sau macar sa fiti pe acel drum ,trebuie sa cam puneti toata intentia voastra in actiunea asta de obtinere a ceva dorit.
Sigur ca traim intr-o lume unde prea greu se realizeaza ceva ce ne dorim,dar asta nu trebuie sa ne impiedice sa ne dorim ceva pentru noi,iar daca si vrem sa avem acel ceva ,atunci incepe o adevarata lupta sa obtinem acel ceva.
Putem  sa obtinem orice ne dorim,cu conditia sa vrem,sau sa asteptam cat este necesar sa avem acel ceva obtinut.Nu conteaza cat timp trece pana obtinem ce ne dorim,important este sa mergem pe acel drum al implinirilor,si sa ne reuseasca in final ,chiar daca a trecut ceva timp pana la obtinerea lui.
Uneori suntem pusi in fata unor lucruri ce ne impiedica in obinerea a ceea ce dorim,nu trebuie sa renuntam,sa sa vedem cat este de greu sa avem acel ceva,asta este viata pana la urma,traim intr-o lume unde nu se obtine prea usor ceva,asa ca mergem mai departe si asteptam cuminti sa se rezolve ceea ce dorim pentru noi.

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu