miercuri, 13 decembrie 2017

Dimensiunea 5D



Incepand cu decembrie 2017 am intrat in dimensiunea 5D.De ani asteptam aceasta intrare,si sigur ca asteptam si schimbari.Acum am ajuns si in dimensiunea 5D,dar schimbari nu sunt,si nici nu vor fi prea curand,doar ca acum suntem intr-o locatie ce probabil ca si energie ne va ajuta sa crestem in constiinta,si sa ne schimbam structura celulara ,adica la nivel de ADN.
Nu stiu ce inseamna dimensiunea 5D,dar putem crede ca pentru noi ca treziti poate insemna schimbari mari la nivel de minte,si corp.Vom astepta cuminti si vom vedea ce vine pentru noi de acum incolo.
Sigur,suntem in dimensiunea 5D,asta ar insemna ceva de bine,dar pe pamant nu este nimic de bine,probabil ca vor trece ani multi pana cand si la suprafata planetei vom avea frecvente 5D,si constiinte macar de 4D la nivel de planeta,pana atunci vom avea frecvente de 3D,si constiinta mica la nivel planetar,dar si negativitate foarte mare,pentru ca oamenii inca se dedau la lucruri rele,omoruri de sarbatori,lucru ce este foarte rau in  ascensiune.
Probabil ca vor mai trece sute de ani pana cand vom avea ceva frumos pe planeta,speram sa fie mai aproape,sau macar sa constientizeze cat mai multi oameni ce inseamna schimbari.
Vin sarbatorile,eu va urez sa va gasiti pacea si fericirea,sa fiti mai buni si mai intelepti in anii ce vin,sa faceti schimbari la voi si in lumea aceasta care are mare nevoie de schimbare si de oameni cu constiinta mare.


Pacea  si iubirea sa va insoteasca permanent in viata voastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu