miercuri, 27 decembrie 2017

Cum sa reusesc in viata


Probabil ca trebuie sa ma uit mai intai daca sunt capabila de acest lucru.In aceasta lume nu este prea usor sa ai reusite,pentru ca societatea nu este construita in asa fel sa ofere individului ceea ce el doreste sa faca.
Mai este si capacitatea noastra de a ne descurca bine,sau inteligenta,care nu este la fel la toata lumea,asa ca din start nu ai cum sa reusesti daca nu te duce mintea sa faci prea multe lucruri,sau si mai grav, sa nu te duca deloc sa faci nimic,adica trebuie sa inveti ceva ca sa poti avea o sansa sa castigi un ban.
Si ma gandesc cam care ar fi solutia sa reusim in viata daca avem atatea necunoscute de trecut? Pana la urma este simplu,te apuci si inveti o meserie,sau te duci acolo unde te primeste patronul ca are nevoie si de forta de munca necalificata,sau te apuci si faci ce sti tu,adica iti faci tu o firma si te apuci de munca.

Eu as spune ca fac zilnic fix ceea ce imi place,dar nu toata lumea are sansele acestea,sigur nu fac munca pe bani multi,ci asa cat sa existe ceva acolo si un castig micut,dar ma simt bine ca fac ceea ce imi place mie,si asta ma face pe mine nu fericita,maxim de implinita,deci ma pot compara cu oamenii impliniti sufleteste,ca material nu prea ,ca nu am castiguri asa de mari sa spun ca sunt fericita pe acest plan.
Eu va sfatuiesc sa incercati si voi sa simtiti implinire,chiar daca nu sunteti chiar asa de pe val cu reusitele.De fapt asta este important,sa simtim ca traim ,ca suntem fericiti zilnic,sa aducem acest sentiment zi de zi in noi,asa suntem cu adevarat impliniti,ne simtim bine,nu simtim ca viata noastra este goala,fara reusite.Eu zic ca orice facem ,sau traim ,este o reusita a noastra,deci de ce sa nu ne simtim bine.Daca asteptam sa vina cineva sa ne faca sa ne simti bine ,nu o sa ne simtim bine poate niciodata,asa ca haideti sa invatam sa fim fericiti cu ceea ce avem noi zi de zi,si poate mai picuram un pic de fericire cumparandu-ne ceva ce dorim pentru noi,sau mancand ceva ce ne place,putem sa facem aceste lucruri zi de zi.

Cine are si alte talente decat cele care sunt folosite sa castige un ban pentru supravietuire ,este bine sa le puna si pe acelea in valoare.Pot fi exemple multe,nu dau niciun exemplu, ca stiti si voi ce sa faceti sa va infrumusetati viata.Eu scriu,asta ma face sa ma simt bine,tu ce ai ca talent si sa te faca sa te simti bine in timpul tau liber? Daca nu te-ai gandit pana acum la a face ceva sa te simti bine, poate de acum incolo o sa cauti acel ceva ce te face fericit,si o sa te apuci sa faci ceva sa te faca fericit,sau sa iti umpli timpul liber cu lucruri frumoase care iti sunt de folos pentru suflet.

Pentru fericirea noastra ar cam trebui sa facem de toate,adica sa nu dam inapoi de la a aduce aceasta fericire in viata noastra.Eu cred ca trebuie sa ne urmam inima in cele mai multe cazuri,ca mintea este analitica,cu mintea la conducere facem ca trebuie sa facem,asa ne da socoteala,dar cand facem lucruri ce ne plac,nu uitam ca mai avem si un suflet care vrea si el sa se simte implinit.
Nu toata lumea face ce doreste,este cam greu sa faci ce iti dicteaza inima,nu traim in Rai sa avem aceasta posibilitate la indemana mereu,mai ales cand este vorba de a face ceva ce ne aduce traiul de zi de zi.Poate in timpul liber sa mai facem si ce ne place,si bine ar fi sa fie asa ,pentru ca este mare nevoie ca sufletul sa se mai simta si el fericit ,liber,implinit,si ca aveti si ce va vrea inima.

Nu va puneti blocaje cand este vorba de a vrea ceva,sa vreti din toata inima,chiar daca din punct de vedere material nu se poate sa aveti prea curand acel lucru,nu trebuie pus acest blocaj ca tu nu poti avea asa ceva,pentru ca blochezi energia creatoare a ceva ce ai putea avea intr-o zi.Tu omule sa inveti sa iti doresti de toate,lasa Universului responsabilitatea sa iti de-a ce ai cerut,tu vezi de viata ta mai departe,pune de toate in sufletul tau,doreste-ti de toate,ca are Dumnezeu grija sa ai candva si acele lucruri ce astazi ti se par imposibile .


Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu