vineri, 29 decembrie 2017

Cunoasterea



Cunoasterea sta in noi toti,stim totul,numai ca acum nu mai stim sa accesam ce avem in mintea noastra.V-ati intrebat vreodata daca stiti mai mult decat stiti acum? Va asigur ca detineti in voi toata cunoasterea Universului,nimic nu va este necunoscut,chiar daca dormiti pe voi acum.

Ne nastem cu mintea stearsa,asta este foarte adevarat,dar in timpul vietii trebuie sa ne reamintim cine suntem noi de fapt,de unde venim,ce suntem,sau ce stim legat de tot si toate.

Este bine sa deveniti constienti ca stiti cu mult mai mult decat ati invatat aici,asa puteti accesa lucruri din mintea voastra.Exista practici care sa va faca sa constientizati cine sunteti,sau ce stiti.Stati in liniste,accesati mintea,intrebati ce doriti sa stiti,si asteptati raspunsul,el o sa vina,pentru ca voi il accesati in acel moment pe Dumnezeu,ori El nu lasa pe nimeni fara un raspuns.Totul se afla in mintea voastra,deci intrati pe acel taram si accesati ce vrei sa stiti.O sa fiti uimiti ca stiti,si nu ati facut niciodata o accesare a voastra.

Voi stiti ca aveti un Sine Inalt,asa este,el sta in voi,deci accesati acest Sine al vostru si veti sti de toate.

Afirmati adesea

Ma accesez permanent,stiu ca in minte sta toata cunoasterea,vreau sa stiu totul,si stiu ca am toata cunoasterea Universului in mine.

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu