sâmbătă, 23 decembrie 2017

Cum sa fac sa fiu mai mult decat sunt ca om



Este greu sa se schimbe ceva la un om daca el nu vrea,sau considera ca nu are nevoie,sigur sa si stie ca este cazul sa se schimbe.
Ca sa fiti mai mult decat sunteti deja este cale lunga ,si multa munca cu voi,dar daca chiar doriti asa ceva o sa reusiti sa schimbati ceva la voi.
Trebuie sa invatati foarte mult legat de comportamente,cum sa schimbati totul la voi ca si comportamente,cum sa invatati sa ganditi numai frumos,sa fiti niste Ingeri,chiar daca lumea va pica in cap uneori.

Omul se naste intr-o societate mizera,ce nu are ce sa ofere,deci nu prea aveti ce invata ca bine,asa ca trebuie sa aduceti voi acel bine,sa descifrati tainele vietii in mijlocul mizeriei,si a iadului ce a inceput sa fie pamantul.Oameni fara constientizare sunt peste tot,deci voi cum reusiti sa fiti mai buni pe langa ei? Va dati seama ca aveti asa de mult de munca cu ceea ce ati fost ca este posibil sa pierdeti lupta cu propria evolutie? Nu oricine invata alt adrum,nu oricine vede mizeria,iar daca chiar le vedeti invatati sa le stergeti din viata voastra.

Om nu este oricine,om se numeste cel ce este plin de iubire,si de intelepciune,restul sunt umanoizi ,doar ceva cu cap cat sa nu de-a in gropi.Cine este constient de ceea ce se petrece ca si constiinta pe planeta se va ingrozi de adevarul descoperit.Daca esti un trezit,nu ai cu cine sa socializezi,restul sunt alceva,fiinte cu intelegere foarte mica,si din pacate multi dintre ei plini de rau.

Raul este la tot pasul,proasta crestere la fel,inculti peste tot,destepti smecheri la fel,smecheri prosti la tot pasul,si iata un adevat crunt.
Deci,ce faci tu omule sa fi altfel ?


Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu