duminică, 24 decembrie 2017

Cum sa imi maresc constiinta



Intrebarea aceasta ar trebui sa stea permanent in mintile voastre,pentru ca numai asa sunteti de fapt constienti ca trebuie sa schimbati ceva la voi.
Nu este prea greu sa devi un om elevat,sa inveti,daca ai capacitatea de a invata,si dorinta maxima de ati schimba mintea.
Constiinta se schimba,este asimilarea de noi informatii,si acel ceva ce va schimba intelegerea,sunt cautarile voastre de ceva nou,si munca cu voi insiva.
Mintea este doar un procesor,el trebuie sa invete permanent cate ceva ca sa existe o baza informationala in mintea voastra.
Priviti la comportamentul celor din jurul vostru,la stirile de la Tv,incercati sa vedeti daca va place ceea ce vedeti.Ce vedeti voi la oamenii din jurul vostru? Va place ceea ce vedeti? Va place drumul care il parcurge societatea acum? Va place ceea ce aveti in jurul vostru? Credeti ca ar putea omul de acum sa schimbe ceva in societate? Credeti ca oamenii or sa se mai schimbe in bine ,sau va continua sa existe constiinta de acum? Cam ce constiinta credeti voi ca detine adormitul de langa voi? Si uite asa daca raspundeti la aceste intrebari si sunteti si sinceri cand dati raspunsul,o sa aveti o imagine a lumii de acum.
Nu vor exista schimbari,nu se va mari constiinta la nivel de planeta,oamenii vor continua sa fie la fel si maine,poate si mai multa prostie o sa fie,ca se eleveaza unii in asa ceva,furaciosi la tot pasul,avizi de putere,si multe alte rele.Nu se va schimba nimic,societatea este in picaj maxim,prostia la ea acasa,minte putina,preluatori de lume destui cat sa distruga orice incercare de schimbare in bine.
La o asa imagine,nu cred ca vom avea un peisaj schimbat prea curand,si o constiinta mare la sa zicem macar jumatate din oamenii pamantului.Unii mai au ei tendinta de a vede ca ceva nu este in regula,dar rapid uita ce au vazut,nu au procesorul facut sa priceapa ca nu este bine,ca el cam trebuie sa spuna la gramada ca are dreptul la o viata mai buna.Nu se va intampla nimic la nivel de schimbare,pentru ca nu exista fiinta sa isi doreasca schimbarea.O sa spuneti ca voi trezitii vreti.Da,dar voi sunteti infinit de putini sa schimbati ceva.Aveti grija de viata voastra,faceti-o frumoasa,lasati lumea cu ale ei,ca o sa isi invete si lumea lectiile.Nu poti schimba nimic daca 99% din populatie este oarba,incapabila sa vada ca este greu,ca lumea are nevoie de schimbare.Lasati-i cu ale lor,ca trezirea vine din interior ,ca asa simte sufletul,nu ca le spune cineva ca trebuie sa se schimbe.Ce sa schimbe daca ei nu vad nimic de schimbat?
Pentru sufletele de pe planeta aceasta este prea devreme sa se ceara schimbarea lor,nu au capacitatea sa vada ca tot ce fac trebuie inbunatatit,ca trebuie sa invete sa traiasca la standarde mai inalte de a exista.
Intr-o zi,probabil peste vre-o 20 de ani ,poate noi cei treziti o sa mai vedem si schimbari,sau chiar mai multa vreme sa treaca,or sa fie poate minime,dar ceva o sa se miste in privinta schimbarilor.Mai cresc din cei ce sunt acum copii,mai dispar din cei ce sunt acum batrani,asa se mai schimba putin constiinta pe planeta.Cei batrani sunt cu ale lor idei acum,cam greu sa le schimbi capul,cei tineri de acum sunt multi influentati de batranii de acum,ma refer la cutume,si multe crezuri idioate,poate generatiile viitorului or fi mai futuriste la minte,ca tot se spune ca cei nascuti acum sunt copii de cristal,sau mai stiu eu ce mai se naste.Ideea este ca poate mintile care se nasc acum sunt ceea ce se denumeste schimbarea.Poate ei nu se mai tin de prostiile celor din trecut,si isi traiesc viata cum vor ei,adica alta lume,alta regula,alte principii si idei de a exista.
La intrebarea ..cum sa imi maresc constiinta…eu as spune cam asa.Pune mana si munceste cu mintea ta draga omule,nu mai crede ca esti destept in contextul in care faci ce a facut bunica ta,esti doar un plafonat,adu in viata ta toata stiinta pamantului,si incearca sa culegi doar ceea ce este elevat.Pastreaza pentru tine lucrurile futuriste,si ideea ca niciodata sa nu te opresti din evolutie.


Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu