duminică, 24 decembrie 2017

Sarbatorile



Despre ce este vorba acum de sarbatori,ce semnifica ele pentru umanitate?In primul rand ele semnifica spiritualitate,frumos,cadouri,interactiuni cu familia si prietenii mai altfel,sunteti mai buni,mai intelepti,mai frumosi.

Sarbatorile inseamna frumusete,si spiritualitate,deci haideti sa devenim mai frumosi,mai aproape de Dumnezeu,pentru ca de Craciun este o zi speciala,aducerea aminte ca exista un Dumnezeu,iar noi toti trebuie sa fim mai aproape de El.
Craciunul inseamna Iisus  si venirea Lui in aceasta lume.Ce intelegeti voi prin aceasta venire este parerea voastra personala,dar ziua de Craciun inseamna nasterea unui Dumnezeu al pamantului.Fiecare popor il celebreaza sau nu,ca sunt si fiinte ce nu cred in Iisus,pentru ei nu El este Dumnezeul lor,asa ca,de sarbatorile noastre ei nu participa ca nu au nicio treaba cu traditiile noastre.Dar totusi se bucura si ei de ceea ce lumea ofera la gramada,pentru ca si ei traiesc in aceasta lume,deci vad si ei cu ce se ocupa omul in aceasta perioada de sarbatori.

Fiti mai buni,mai luminosi la minte si inima,schimbati-va ,pentru ca este cazul sa o faceti,deveniti oameni mai buni,mai intelepti,mai iubitori si mai atenti cu planeta,casa voastra.

Si asa si este

Craciun Fericit tuturor


Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu